Szinetár Dóra nagyobbik fia már 23 éves – Ritka fotó Marciról
Szinetár Dóra idősebbik fia, Lőcsei Márton 23 éves lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra három gyermek boldog édesanyja. A legkisebb, Benjámin születésekor 40 éves volt, Zorka lányával 30 évesen volt várandós, amikor pedig megszületett Lőcsei Jenő balett-táncossal közös fiuk, Marci, a színésznő mindössze húszéves volt. 

Lőcsei Márton 2019. október 8-án ünnepelte a 23. születésnapját. Édesanyja ebből az alkalomból posztolt egy képet szülinapos gyermekéről. 

Míg a két kisebbik gyermekének arcát nem láthatjuk a közösségi oldalán, addig a 42 éves sztár elsőszülött gyermekéről évente egy-két fotót posztol. Ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta: azért, mert Marci már felnőtt, el tudja dönteni, hogy szeretne-e szerepelni, tudja, ez mivel jár. 

2018 októberében anya és nagyobbik fia a Meglepetés magazin címlapján is látható volt. "A fiatalember kísértetiesen hasonlít a színésznőre. Nem csak a szeme, a szája és a tekintete, de a beszéde és visszafogott stílusa is olyan, mint anyukájáé" – olvashattuk a lapban. 

Marciról az édesanyja a 22. születésnapján több mindent elárult a születésnapi posztban. "Tanul, dolgozik, segít bármiben. Boldog párkapcsolatban él, rengeteg barátja van, imádja az állatokat. Olvas, érdekli a világ, látja elég reálisan, mégis nagyon szeret benne élni, és meg is találja benne a helyét. Ha szabadideje van, kirándul a kedvesével, a barátaikkal, és a kutyájukkal. Nagyon szereti a természetet, a jó kajákat, a szép helyeket, és a jófej embereket. Őt meg mindenki szereti. Mert kedves, okos, nyitott, érdeklődő, elfogadó, türelmes, és nagyon jó a humora!!! Én meg elmondhatatlanul büszke vagyok, hogy az anyukája lehetek!!! Isten Éltessen Kisfiam!!!" – írta 2018-ban Szintár Dóra az idősebbik fiáról. 

Ullmann Mónika és Miller Zoltán fia

Nem esett messze az alma a fájától - ez a gyönyörű színésznő, Ullmann Mónika és Miller Zoltán esetében kiváltképp igaz, ugyanis egy szem fiuk, a 23 éves Dávid a szülei nyomdokába lépett, számos hazai és külföldi produkcióban is szerepelt már.

Ezt is szeretjük