Bay Éva fiából sármos pasi lett - A 34 éves László az RTL Klub műsorvezetője
Bay Éva fiát a Hatoslottó nézői már jól ismerhetik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bay Éva, hazánk egyik legkedveltebb bemondónője hosszú évtizedeken keresztül volt látható a televízióban, sokáig a Magyar Televízió munkatársa volt, később az RTL Klubon ő vezette a Hatoslottó-sorsolást, ám 2011-ben átadta a stafétabotot kisebbik fiának, Marczali Lászlónak, aki szinte a tévéstúdióban nőtt fel, ugyanis már gyermekkorában gyakran elkísérte édesanyját a munkahelyére.

A 34 éves Marczali László amellett, hogy az RTL Klubon vezeti a Hatoslottót, más műsorokban is dolgozik háttéremberként, lényegében ő tapsoltatja a közönséget - erről még a Blikknek mesélt 2018 novemberében. Karrierje során olyan műsorokban dolgozott, mint a Való Világ vagy az X-Faktor.

- Az a feladatom, hogy, mire elkezdődik az élő adás vagy a felvétel, a közönség jó hangulatba kerüljön. Sok múlik a nézőkön, meg tudják adni a műsor ritmusát azzal is, hogy mikor tapsolnak - magyarázta a lapnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos Bay Éva fia, Marczali László.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük