Szinetár Dóra nagyobbik fia már 20 éves - Fotókon a ritkán látott Márton

Szinetár Dóra kisebbik fia pár napos, a nagyobbik kész férfi.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra múlt vasárnap adott életet harmadik gyermekének. A színésznő maga nyilatkozta, hogy tízévenként gyermekáldásnak örülhetett: Márton fiával a húszas, Zorka lányával a harmincas, Benjáminnal pedig a negyvenes éveiben kismama. 

Nagyobbik fia már kész férfi, a Lőcsei Jenő balettművésszel kötött házasságából született Márton pár hét múlva, októberben ünnepli a 21. születésnapját, két fia között tehát nagy a korkülönbség.  Zora lánya Bereczki Zoltánnal kötött házasságának gyümölcse, ő 2007 decemberében látta meg a napvilágot. A kislányról legfeljebb háttal készült fotót látni, így volt ez a Szinetár Dóra 40. születésnapján, 2016. december 17-én készült családi felvételen is. 

Márton már nem gyerek, így maga határozott arról, hogy időnként szívesen szerepel az édesanyjával, aki jeles napokon posztol is fiával közös fotókat. 

20 év... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#birthdayboy #mylittleboy #myboy #❤️ #szeretem #kicsifiam #szulinapos #20 #20eves

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

20 év... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#birthdayboy #mylittleboy #myboy #❤️ #szeretem #kicsifiam #szulinapos #20 #20eves

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

Szinetár Dóra kisebbik fiáról mindössze egy képet tett közzé a közösségi oldalain, azon csak annyi látszik, hogy Benjámin igazi kis hajas baba, az arcát nem mutatta meg.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük