Ezért nem lehet több gyermeke! A magyar műsorvezető megdöbbentő titkot árult el
Szilágyi János feleségét megviselte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szilágyi János évtizedekkel ezelőtt merész lépésre szánta el magát: akkor még nem tudta, hogy harmadik felesége mit fog hozzá szólni.

A műsorvezető-riporter a Story magazinban nyilatkozott arról, hogy harmadik feleségét, Györgyit sokáig bántotta, hogy nem lehet közös gyerekük, mivel Szilágyi a megismerkedésük előtt sterilizáltatta magát.

Ezért döntött így

A beavatkozásra 1974-ben került sor, még korábbi felesége, Géczy Dorottya színésznő mellett, akivel nem tervezték a megfogant gyermeket.

- Előtte való éjszaka hajnali öt óráig beszéltünk arról, hogy megtartsuk-e a babát, vagy sem. Az abortusz mellett döntöttünk. Ezután heti két alkalommal hónapokig jártam pszichiáterhez. Ezután következett az operáció - írta könyvében.

A műsorvezetőnek második házasságából van már két felnőtt gyermeke, Gábor és Judit, ám harmadik feleségét mindig is bántotta, hogy közös gyermekük nem születhetett.

- Györgyit, a harmadik feleségemet valószínűleg bántotta, hogy már nem lehet gyerekem. Igazából sosem beszéltünk róla, de pontosan tudom, hogy nem volt egyszerű elfogadni a döntésemet. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, ha gyerekünk születik, már nem élnénk együtt - írta a lap.

A magyar színész 65 évesen lett ismét apa

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a magyar sztárokat, akik 60 fölött lettek először vagy ismét apák!

Fotó: Pacsirta Rádió

Ezt is szeretjük