Szilágyi Áron már nem rejtegeti! Ez a lány a vívó olimpikon kedvese

Szilágyi Áron boldog párkapcsolatban él, magánéletéről először beszélt kamerák előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szilágyi Áron nem rejtegeti tovább kedvesét, már több eseményen megmutatta barátnőjét.

Ezúttal a TV2 kameráinak beszélt kapcsolatukról, mely mesébe illő, harmonikus, és biztos támaszt nyújt a sportoló számára.

Szerelme a legfőbb támasza

Szilágyi Áron, kardvívó a 2012-es londoni Olimpián első helyezést ért el. A sikeres versenyt követően hatalmasak lettek az elvárások, ami természetes, mégis nehéz egy sportoló számára. Szerencsére az Olimpia után rátalált arra az emberre, aki rengeteget segít neki a nehézségek leküzdésében.

- Azt kell mondanom, hogy nem csak a sportpályafutásomban, hanem a magánéletemben is sikert sikerre halmozhatok, örülök ennek, hogy most minden stimmel az életemben- nyilatkozta az Aktívnak.

Barátnője Bea szintén vívó volt, így ismerkedtek meg. A lány szerencsére teljesen megérti, hogy mivel jár egy sportoló élete jókor vonul háttérbe, és azt is tudja mikor kell támaszt nyújtania. A londoni világverseny óta Szilágyi Áron női rajongóinak száma is megszaporodott, de ebből még nem volt konfliktusuk, hiszen kedvese ezt is jól kezeli.

Bronzérmes lett a világbajnokságon

Ebben az évben Budapesten tartották a Vívó-világbajnokságot, melyen a sportoló a dobogó harmadik helyére állhatott fel. A gyönyörű eredmény hátterében rengeteg kemény munka és tudatos fizikális és mentális felkészülés áll.

Az olimpikonnal külön pszichiáter készül a nagy versenyekre, hogy lelkileg is jól helyt tudjon állni. A szakemberrel elemzik az ellenfeleket és előre megbeszélik, hogy kit, hogyan lehet kizökkenteni, vagy kimozdítani a komfort zónájából.

Szilágyi Áron még nagyon fiatal és nagyon a pályája elején jár, így valószínű, hogy ilyen biztos háttérrel és kitartással még sok szép eredmény fog elérni.

Ezt is szeretjük