Ő Szilágyi János híres felesége - Györgyi még Emmy-díjat is kapott
Vidák Györgyi már harminc éve él boldog házasságban Szilágyi Jánossal.

szilagyi-janos-cover-2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szilágyi János 1986. február 1-jén találkozott először Vidák Györgyivel egy közös barátjuk telefonavató ünnepségén, amit azért rendezett, mert 18 évnyi várakozás után végre saját telefonvonalhoz jutott. A népszerű műsorvezető azonnal felfigyelt az éjjel 11 órakor érkezett új vendégre, aki akkoriban szintén a televízióban dolgozott, de korábban csak futólag találkoztak.

- Megismerkedésünk percéig János egyáltalán nem tetszett. Abban az időben volt a Skála-reklám a televízióban: ordított róla, hogy a pénzért csinálja, és látszott, hogy utálja az egészet. Valahogy emiatt nekem úgy jött le, hogy az Isten mentsen meg minden nőt ettől az embertől. Ettől függetlenül gimnazista koromban nagyon szerettem a Halló, itt vagyok és a Táskarádió című műsorait, melyekre általában elő is jegyeztem a szerda estéimet. Jóképű pasinak tartottam, de erős előítéleteim voltak - mesélte Vidák Györgyi az Egyedül nem megy, avagy minden sikeres férfi mögött egy nő áll című 2004-es interjúkötetben.

Mindennek tükrében nem olyan meglepő, hogy megismerkedésük után el kellett telnie némi időnek, amíg igazán közel kerültek egymáshoz, de néhány hónap múlva egymásba szerettek.

- A megismerkedés után vagy lassan alakul egy kapcsolat, vagy egyszer csak fejjel a falnak, öt perc alatt szerelem. A miénk nem az a viharos, falhoz döntő kapcsolat volt. Lassan közeledtünk a másik felé, mindketten sokat dolgoztunk - mesélte Vidák Györgyi, aki boldogan mondott igent, miután  megkérte a kezét. Az ismert tévés egy évvel később, 1987-ben vezette oltár elé harmadik feleségét, akivel a mai napig boldog és irigylésre méltó házasságban él - immáron harminc éve.

Szilágyi János nagyon büszke élete párjára, Vidák Györgyi ugyanis jelmeztervezőként egyedülálló sikert ért el: 1991-ben Emmy-díjjal jutalmazták a The Josephine Baker Story című amerikai tévéfilmhez készített kosztümjeiért.

Ezt is szeretjük