Szilágyi János 32 éve rajong feleségéért - Mégsem alszik soha egy ágyban Györgyivel
Szilágyi János ezért nem hajlandó együtt aludni a nejével.

szilagyi-janos-cover-2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szilágyi János 1986-ban találkozott Vidák Györgyivel, aki később a harmadik felesége lett. Első házasságából egy fia született, Gábor, a második házasságából pedig egy lánya, Judit. A tévés legenda lassan betölti a 82. életévét, és még most is rajong 15 évvel fiatalabb feleségéért, sőt, szerinte, ahogy múlnak az évek, egyre jobb a házassága.

Nem alszik együtt a feleségével

Szilágyi János szerencsére majd' kicsattan az egészségtől, nagyon jól tartja magát, sokszor még a BKV-ellenőrök sem hiszik el róla, hogy már ingyen utazhat. Emellett magánéletével is minden rendben van. A legendás műsorvezető nemrég ünnepelte meg jelmeztervező kedvesével megismerkedésük évfordulóját, azonban érdekes, hogy házassági évfordulójukat sosem ünneplik.

- A házassági évfordulónkat nem szoktuk, mert a találkozásunk nagyon különleges volt. Egy rendező barátunknál, Bodnár Pistánál volt egy nagy buli, és én egy felszabadult női kacajra lettem figyelmes. Györgyi volt az. Szerencsére a vidámsága, a nevetése a mai napig megmaradt. Akkor már elváltam a lányom édesanyjától, egy éve magányos farkasként éltem, így semmi akadálya nem volt a szerelmünknek - nyilatkozta a Best magazinnak.

Szilágyi János azt is elárulta a hetilapnak, hogy a feleségével már a kezdetek óta külön alszanak.

- Ennek csak előnyei vannak: az egyik tévére szeret elaludni, a másik inkább olvas, meg aztán nem kell hallgatni a másik szuszogását, horkolását, és még folytathatnám a különalvás előnyeit. Ami pedig a szexet illeti... A király is mindig átsétált a királynéhoz, ha testi közeledésre vágyott - tette hozzá Szilágyi János.

Szilágyi Jánosnak és Györgyinek sosem született közös gyereke, így ők csak ketten vannak egymásnak. A férfi lánya és az unokái Amerikában élnek, így csak ritkán látja őket. A fiát pedig sokáig eltiltotta tőle az első felesége, de ma már sok időt töltenek együtt.

Ő Vágó István ritkán látott felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Vágó István felesége napjainkban.

Ezt is szeretjük