Jóra fordult Lópici Gáspár sorsa - A 81 éves Szilágyi István így él most
Szilágyi István, a Keménykalap és krumpliorr legendás sztárja nyilatkozott a jelenlegi életkörülményeiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Keménykalap és krumpliorr című négyrészes magyar sorozattal számos színész neve egy életre egybeforrt, közéjük tartozik Szilágyi István is, aki Lópici Gáspárt formálta meg. Az Aase-díjas színművész sokaknak ismerős lehet a Bors című sorozatból, illetve a '90-es évekbeli lottóreklámokból. 1998-tól 2016-ig volt a Győri Nemzeti Színház tagja, utána nyugdíjba vonult. 

A 81 éves legendás nevettető nehéz anyagi helyzetéről és egészségi állapotának romlásáról az utóbbi években többet is cikkezett a magyar sajtó. Operatőrként dolgozó fia hitelcsapdába került, így a család több millió forintos adósságot halmozott fel, ráadásul a színész nyugdíja is nagyon kevés volt. Tavaly télen csúnya balesetet szenvedett, elesett, egy csontszilánk lepattant a csípőjéből, azóta a járás még megterhelőbb a számára.

A Story magazin munkatársa meglátogatta Szilágyi Istvánt otthonában, aki most egy pozitív fordulatról tudott beszámolni, így úgy tűnik, a sok nehézség ellenére végre jóra fordult a sorsa.

- Nagy az öröm most nálunk, nemrég ugyanis megemelték a kevéske nyugdíjamat. Arra persze ez a pénz sem elég, hogy elutazzunk belőle, de hová is akarnánk mi menni? Rengeteg a terebélyes fa a kertünkben, amik alatt a nyári melegben órákig tudunk hűsölni - magyarázta a lapnak.

Hozzátette, szeret itthon lenni, közel van hozzá a pékség, a cukrászda és az orvos is. Hozzátette, fiuk, Péter továbbra is velük él.

- A látszat ellenére ki merem mondani, hogy most igazán jól vagyunk - szögezte le röviden a színész.

Így festenek ma a Keménykalap és krumpliorr szereplői

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek ma a népszerű ifjúsági sorozat főszereplői.

Ezt is szeretjük