Íme Szikora Róbert ritkán látott felesége: Zsuzsával 50 éve vannak együtt

Szikora Róbert fél évszázada hordja a tenyerén a feleségét. A mai napig állandóan udvarol Zsuzsának.

Szikora Róbert és felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Több mint negyven éve tartó töretlen siker - ezt tudhatja magáénak az R-Go frontembere, Szikora Róbert. Van olyan az életében, ami még pályafutásának kezdetétől is régebbre nyúlik vissza: a szerelem. Már ötven éve, hogy együtt vannak a feleségével.

Az énekes számára fontos, ne okozzon csalódást a rajongóinak, ha találkoznak vele, vagy látják a színpadon. Sokat tesz azért, hogy jó formában maradjon. A házasságára is igaz ez, fél évszázada törekszik rá, hogy mintaférj legyen.

Szikora Róbert és felesége

- A feleségem mellett már több mint ötven éve kitartok, és ezen nem is kívánok változtatni. Zsuzsikával együtt kezdtük az életünket, és együtt is fogjuk befejezni! - szögezte le a Story magazinban.

Azzal folytatta, nem tudna elszámolni a lelkiismeretével, ha felrúgná a házasságát. Ő még abban a korban nőtt fel, amikor az elromlott dolgokat megjavították, nem kidobták.

- És ez nemcsak a kávéfőzőre, a rádióra, a tévére igaz, hanem a kapcsolatokra is. A szerelem egy idő után átalakul, de ha mindketten eleget teszünk a házasságunkért, akkor bizony vissza-visszaköszönnek a nagy érzelmek.

Hozzátette, ő hisz az állandó udvarlásban, még ötven év után is szeretne tetszeni a feleségének.

Ő Benkő Péter harmadik felesége: a 31 évvel fiatalabb Claudiával így élnek a tanyájukon

Benkő Pétert és harmadik feleségét a lovak iránti szenvedélyes szeretetük hozta össze.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL/X-Faktor

Ezt is szeretjük