Szíj Melinda titkos esküvője - A megasztáros énekesnő 7 év után férjhez megy
Szíj Melinda és párja, Attila titkos, szűk körű esküvőt tervez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szíj Melindára mindenki emlékszik, aki nézte a Megasztár ötödik szériáját, olyan megosztó személyiség volt. A 2010-es tehetségkutató nézőinek egy részét irritálta, míg mások odáig voltak a kék kardigánjában belibbenő, negyvenéves nőért. Tolvai Renáta és Kökény Attila mögött a harmadik helyezett lett, és azóta már főállású énekesnőként keresi a kenyerét. Az év első felében viszont kénytelen volt lemondani néhány fellépését, mert meg kellett műteni: évekkel ezelőtt felfedeztek egy csomót a torkában, márciusban pedig egy szokásos kontrollvizsgálaton közölték vele, hogy rosszindulatú folyamatok indultak el a daganatban, ezért operációra lesz szükség. 

Kedvese és egyben menedzsere, Attila júliusban a Ripost magazinban már megnyugtatott mindenkit, hogy a műtét sikeres volt, a daganat az énekesnő hangszálait nem érintette, így Szíj Melinda egy ideje már fellép, fél év pihenő helyett ugyanis csak pár hónapot kellett kihagynia, augusztusra már több órás koncerteket is tervezett. 

A megpróbáltatások még közelebb hozták a 49 éves sztárt és párját: Szíj Melinda a Lokálnak azt nyilatkozta, Attilával hét év együttlét után titkos esküvőt terveznek, nagy buli nem lesz, de templomi szertartást mindenképpen szeretnének. 

- Két évvel ezelőtt, amikor Melinda ötéves távkapcsolat után hozzám költözött, a gyerekeink áldását is megkaptuk, de azóta sem házasodtunk össze. Most is úgy élünk, mint a házasok, és tudjuk, hogy nem ezen múlnak az érzelmek, mégis jó lenne összekötni az életünket - mesélte Attila, akitől Melinda vette át a szót.

Szíj Melinda egy hófehér fellépőruhájára már pár évvel ezelőtt is sokan hitték, hogy menyasszonyi kreáció, és titokban férjhez ment.
Szíj Melinda egy hófehér fellépőruhájára már pár évvel ezelőtt is sokan hitték, hogy menyasszonyi kreáció, és titokban férjhez ment.
Fotó: Facebook/Szíj Melinda hivatalos oldala

- Templomi szertartás biztosan lesz, mindkettőnknek fontos a hit. Nagy bulit azonban nem tervezünk, nem a mi stílusunk. Szép szolidan, csendesen, de annál nagyobb ünnepként szeretnénk megélni ezt a napot. Mindenképpen titokban fogjuk megtartani, szűk körű ceremónia lesz, és csak később fogjuk világgá kürtölni - árulta el Szíj Melinda.

Ezt is szeretjük