50 fölött talált rá a szerelem a magyar színészre! Már nem hitte, hogy megnősül
Szerednyey Béla már attól tartott, örökre agglegény marad.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerednyey Béla 50 fölött talált rá élete szerelmére, akit tavaly titokban feleségül is vett, de nem bánja, hogy így alakult az élete.

Szerednyey Béla és felesége a Mamma Mia! premierjén

A Madách Színház színésze ugyanakkor bevallotta, tartott tőle, hogy már élete végéig kényszeragglegény lesz.

50 fölött talált rá a szerelem

Azt gondolánk, egy olyan ismert színész, mint Szerednyey Béla, könnyen ismerkedik, az RTL Klub Reflektor című műsorában azonban elárulta, ez egyáltalán nincs így, nem zsongják körül a nők.

- Az ember azt hiszi, hogy azért jönnek oda hozzá a fiatal lányok, mert tetszik nekik. Nem! Azért jönnek, hogy kérjenek egy autogramot, mert milyen vicces, hogy a bácsi itt ül - mondta.

Közeli barátai attól tartottak, örök agglegény marad, ő maga is berendezkedett az egyedüllétre, sok időt töltött a Balatonnál, mert nem akart az üres lakásban ücsörögni.

- Én már meg voltam győződve arról, hogy ez így is fog maradni. Be is rendezkedtem, csináltam egy agglegénylakást, és tényleg, nem is nagyon engedtem be olyan embert, aki nem mozgatta meg egy picit is a lelkemet. De sohasem voltam igazi agglegény - mesélte.

Az 56 éves sztár 2011-ben ismerte meg Szilviát, akinek előző házasságából két gyermeke született. Tavaly szűk családi körben feleségül is vette. Szeptember végén a Mamma Mia! premierjén szúrták ki a fotósok, hogy a hölgy ujján karikagyűrű csillog.

- Úgy gondoltam, hogy három év után jár. Egyikünk se tinédzser. Én kicsit konzervatív is vagyok. Úgy érzem, nem az intézmény rossz, az ember fiatalsága okozza azt - főleg a férfiaknál -, hogy nem tudja kellőképpen kezelni azt a kapcsolatrendszert, amit házasságnak hívunk  - árulta el.

Ezt is szeretjük