55 évesen kezdett új életet! Sütő Enikő elvált harmadik férjétől, és újra szerelmes
Sütő Enikő szerint 55 évesen sincs késő újrakezdeni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sütő Enikő 2012-ben a nyilvánosság kizárásával ment harmadszorra férjhez, így nem meglepő, hogy a házassága megromlásáról is akkor értesültünk, amikor 2014 októberében már kimondták a válást.

Az egykori szexszimbólum azt nyilatkozta, öt év együttélés és két év házasság után belátták, hogy véget ért a közös életük, ezért 2014 januárjában szétköltöztek.

55 évesen kezdett új életet

Az 55 évesen is gyönyörű sztár meggyászolta a házasságát, majd amikor úgy érezte, készen áll egy új kapcsolatra, be is toppant az új szerelem az életébe.

- Jól vagyok, és bár nem publikus pillanatnyilag, hogyan vagyok jól, azt gondolom, hogy lehet bármilyen korban újrakezdeni, és lehet minőségi kapcsolatot megtalálni, abban kiteljesedni. Próbálom magamból kihozni a legjobbat. Ha sikerül, sikerül, ha nem, nem. Akkor majd megint leülünk és beszélgetünk - mondta a Reflektor riporterének. 

A sors úgy hozta, hogy Sütő Enikőnek nem született saját gyermeke, de igyekszik ennek is a jó oldalát nézni: gyermektelenül nem köti semmi egy megromlott kapcsolathoz.

- Az én életemnek az egyik fájdalma, de jutalma is az, hogy ebben a szabadságban élhetek, ugyanakkor le kellett mondanom a saját gyerekről. Ezért azt gondolom, hogy jogom van az életemet teljesen élni és őszintén. Nyilván ha nekem lenne egy gyerekem vagy több gyerekem, és olyan felelősség kötne, ami nem csak rólam szól, akkor teljesen másképp fogalmaznék meg dolgokat - árulta el.

Fotó: Facebook/FEM3Café

Leadkép: RTL Klub/Reflektor

Főkép: RTL Klub Sajtóklub.

Ezt is szeretjük