"A nők is hibásak a félrelépésért!" A magyar színész így nyilatkozott a hűtlenségről
Szerednyey Béla elárulta, mi a véleménye a hűtlenségről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerednyey Béla szerint sokszor a hölgyek tehetnek arról, ha egy jól működő párkapcsolat vagy házasság hirtelen elromlik. A Jászai Mari-díjas színész meggyőződése, egy nőnek kell a sarkára állni akkor, amikor kiderül, kiszemeltje házasember, így a megcsalás is elkerülhető. Markáns véleményét a Borsnak fejtette ki.

- Ha egy nő abban a pillanatban feláll, amikor megtudja a férfiról, hogy nős, és dacára a legkitartóbb ostromnak, faképnél hagyja, akkor nincs megcsalás. De ilyen általában nincs! A nő is meg akarja szerezni az imádott férfit, el akarja hódítani, sőt, később kizárólagos jogot is formálna rá! Így aztán legtöbbször a férfi a szenvedő fél, aki persze nem tud dönteni ebben a helyzetben, és így egyre jobban szorul a nyakán a hurok.

Kérem a hölgyeket, hogy inkább a kapcsolat elején vegyék fel azt a bizonyos nadrágot, amit ké­sőbb oly hőn áhítanak hordani, és keményen vessenek véget a flörtnek, ha nem szabad a pálya! - osztotta ki a gyengébbik nemet a színész, azonban megjegyezte, a felelősség nemcsak a nőké, de a férfiaké is.

Fotó: RTL Klub

14 évvel fiatalabb a magyar műsorvezető barátnője

Képeken azok a hazai sztárok, akikre idősen talált rá a szerelem.

Ezt is szeretjük