Szente Vajk és Molnár Andi először mutatkoztak együtt nyilvánosan: itt fotózták le őket
Szente Vajk és Molnár Andi első alkalommal jelentek meg közösen egy rendezvényen, a kamerák kereszttüzében.

szente-vajk-molnár-andi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Először mutatkozott együtt nyilvános eseményen Szente Vajk és Molnár Andi. A Dancing with the Stars egykori és jelenlegi zsűritagját a műsor harmadik évadának fináléja után fotózták le a stúdióban kettesben.

Májusban röppent fel először az a pletyka, miszerint randevúznak egymással, eddig azonban egyikük sem erősítette meg, valóban egy párt alkotnak-e.

Szente Vajk és Molnár Andi együtt

A táncosnő október végén posztolt ezzel kapcsolatban egy sokat sejtető fotót. Barcelona mellől jelentkezett be az Instagramon: egy focimeccsen készült róla videó és két kép, a szemfüles követők pedig rögtön kiszúrták, hogy a bejegyzés utolsó fotóján valószínűleg Szente Vajk látható.

szente
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezúttal nem volt szükség sasszemre ahhoz, hogy beazonosítsuk, egymás mellett állnak. A Bors fotósa megörökítette őket a táncos műsor döntője után. Ide kattintva a napilap cikkében nézheted meg a közös felvételeket róluk.

Nem ők voltak az egyetlen páros szombat este a TV2 stúdiójában: Lékai-Kiss Ramóna férje, Lékai Máté is jelen volt a szezon utolsó adásán, az évad győztese, Csobot Adél párja, Istenes Bence is élőben szurkolt gyermekei édesanyjának, valamint Marics Peti is a nézők között volt, hiszen kedvese, Tóth Andi volt az esemény extra produkciója. 

Peller Mariann udvarólja

Peller Mariannról azt rebesgetik, hogy egy híres modell az udvarlója. Az RTL Reggeli műsorvezetője október 28-án a közösségi oldalán tudatta, 12 év után meghozta a nehéz döntést, elválik férjétől.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük