32 évvel idősebb férfihoz megy feleségül a magyar sztársportoló
Szeles Mónikát, a legsikeresebb magyar teniszezőt egy 72 éves milliárdos jegyezte el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eljegyezte 32 évvel idősebb párja Szeles Mónikát. A legsikeresebb magyar teniszező, aki kilenc Grand Slam-győzelmet aratott, 2009-ben kezdett el randizni a 72 éves Thomas Golisanóval, akivel most úgy döntöttek, hivatalosan összekötik az életüket - a hírt a férfi jelentette be a Rochester Democrat and Chronicle című lapban.

A milliárdos Golisan az alapítója a Paychex bérszámfejtési cégnek, de a sportszerető férfi tulajdonosa a Buffalo Sabres profi jégkorong klubnak is. Háromszor indult New York kormányzójelöltjeként, utoljára 2002-ben. Korábban háromszor is volt már nős. Ha valaki arra gondolna, Szeles Mónika a pénzéért megy hozzá, nem árt tudni, hogy 15 millió dolláros, azaz több mint 3 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik.

Így néz ki a teniszcsillag floridai luxusvillája

Bárki megnézheti Szeles Mónika, a legsikeresebb magyar teniszező Florida államban, Sarasotában található luxusvilláját, a 40 éves sztár ugyanis megválik az ingatlantól.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük