Vallomás első kézből! Ezért vált el 9 év után a TV2 népszerű műsorvezetője
Szekeres Nórának két gyereke született, férjével mégis elváltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, amikor 2010 májusában kiderült, hogy Szekeres Nóra kilenc együtt töltött év és két gyerek megszületése után elválik férjétől, Szatmári Péter operatőrtől.

Mint ismeretes, a 31 éves műsorvezetőnő még kamaszkorában a Kölyökidő forgatásán ismerkedett meg a nála 16 évvel idősebb férfival, kapcsolatuk azonban csak évekkel később, főiskolás korában vett romantikus fordulatot.

Hiányzott a kommunikáció

Innentől kezdve aztán nem volt megállás, előbb összeházasodtak, majd megszületett Noa, két évvel később pedig Milán, és habár úgy tűnt, hogy szerelmük harmonikus, valami mégis elromlott.

A Babavilág háziasszonya akkor még nem nyilatkozott a válásuk mögött meghúzódó okokról, a Hot! magazinnak adott interjújában azonban megosztotta az olvasókkal észrevételeit.

Elmondása szerint a kommunikáció hiánya volt a legnagyobb probléma, szerinte ez vezetett ugyanis végső soron ahhoz a döntéshez, hogy külön utakon folytatják, a bűntudat pedig sokáig gyötörte.

Nem voltak eleget kettesben

- Amit biztosan megtanultam: ha az embernek gyermekei születnek, attól még kell áldoznia időt arra is, hogy kettesben legyen a párjával - nyilatkozta.

- Jobban kellett volna figyelnünk arra, hogy évente legalább két hétvégére a nagyszülőkre bízzuk a gyerekeket - tette hozzá.

Szekeres Nórának egyébként hosszú időbe telt, mire belátta, hogy férjével nincs közös jövőjük, az viszont vigasztalja, hogy nem ő az egyetlen elvált nő hazánk hírességei között.

- Sok kapcsolat futott zátonyra körülöttem mostanában. Nem jó ez így, de meghallgatva mások történetét, az ember önkéntelenül összehasonlításokba bocsátkozik, és talán hasznos ötleteket merít ahhoz, hogyan kezelje a saját helyzetét - zárta le a beszélgetést Szekeres Nóra

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük