9 év után válik férjétől a TV2 népszerű sztárja

Szekeres Nóri és operatőr férje, Szatmári Péter kapcsolatát a két közös gyerkőc sem menthette meg, így válik az álompár.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a TV2 Babavilág című műsorának csinos vezetőin valamiféle átok ül. A korábbi háziasszony, Liptai Claudia már elvált férjétől, Gesztesi Károlytól, most pedig Szekeres Nóri házassága ért véget - legalábbis, ha hinni lehet a legfrissebb híreknek.

A bájos műsorvezetőnő, aki annak idején a Kölyökidőben vált ismertté, nemrégiben a Borsnak nyilatkozta, már az év elején úgy döntöttek párjával, Szatmári Péter operatőrrel, hogy külön folytatják.

Nem tudni az okot

Hogy mi lehet a válás oka, arról Nóri nem nyilatkozik, így csak találgatni lehet: egyesek szerint új férfi van a dologban, mások viszont úgy vélik, egyszerűen elfáradt a kapcsolatuk.

Való igaz, a 29 éves sztár még kamaszkorában, a Kölyökidő forgatásán ismerkedett meg a nála 16 évvel idősebb férfivel, és rögtön valamiféle vonzalmat érzett iránta.

Kapcsolatuk azonban csak később teljesedett ki, amikor Nóri már főiskolás lett.

Elhidegültek egymástól

Onnantól felgyorsultak az események: hamarosan ugyanis teherbe esett, miután hivatalosan is összekötötte életét kedvesével. Bár házasságuk mentes volt a botrányoktól, úgy tűnik, valami mégis végérvényesen elromlott kettejük között.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Így hiába a két gyönyörű közös gyerkőc - Noa nyolc-, Milán pedig hatéves -, nem tudták megmenteni kapcsolatukat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Hogy mi lesz ezután, azt még nem tudni, mindenesetre Szekeres Nóri reméli, sikerül diszkréten kezelni, illetve a lehető legkisebb fájdalommal átvészelni a válást.

Ezt is szeretjük