Szécsi Zoltán vízilabdázó marhákat tenyészt: 46 évesen 150 hektáros tanyáját igazgatja

Szécsi Zoltán Heves vármegyében örökölt egy birtokot, melyet először el akart adni, mára viszont élete nagy részét az ott töltött munka teszi ki.

Szécsi Zoltán tanyája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szécsi Zoltán olimpikon kömlői gazdaságában foglalkozik marhatenyésztéssel és mezőgazdasággal, ami nagy váltás ahhoz képest, hogy budapesti gyerek volt.

Szécsi Zoltán tanyája

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdakapus már felhagyott az aktív sporttal, helyét egy egészen más terület vette át. Megörökölt egy 140 hektáros birtokot és egy hozzá tartozó 12 hektáros területet, ami az egész gazdaság központja lett. A 46 éves Szécsi Zoltán itt marhatenyésztéssel és szántóföldi növények termesztésével foglalkozik. A TV2 Mokka stábjának betekintést engedett a munkálatokba. 

- Két profil van, a szántóföldi növénytermesztés és a tejhasznú szarvasmarha-tenyésztés. (...) A területünk egyharmadán takarmány előállítása folyik, kétharmadon pedig fele búza, fele napraforgó, amivel foglalkozunk - árulta el a kamerák előtt.

Hozzátette, kénytelen volt minden részletébe beletanulni a gazdálkodásnak, különben csődbe menne. 

- Itt nem vidámságra megy a játék, hanem kőkemény forintokra. Az én legfontosabb feladatom az adminisztráció, tervezés, meg a döntések meghozatala. Nagyon jó emberek dolgoznak itt, és kellően gépesítve vagyunk.

Azt is elmondta, hogy máig mindennap úszik, a medencét nem kerüli el annak ellenére sem, hogy a vízilabda már nem aktívan az élete része.

Ő Kásás Tamás álomszép barátnője: Sophie-val először lépett a vörös szőnyegre

Több magyar sztár is 2023-ban mutatta meg szerelmét a nagy nyilvánosságnak.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük