Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetője! Ezért hagyja ott a TV2 reggeli műsorát
Szebeni István fél év után otthagyja a TV2 Mokka című műsorát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén márciusban derült ki, hogy Szebeni István nyolc év után visszatér a TV2-höz a Mokka új műsorvezetőjeként. A 40 éves tévés alig fél év után távozik a TV2 reggeli beszélgetős műsorából, már az utódja is megvan.

A csatornát ugyanakkor nem hagyja el: miután 2013 májusában egy káromkodás miatt elbocsátották a köztévé híradójából, Szebeni ismét hírműsort vezethet, Váczi Gergővel heti váltásban a reggeli és a déli Tényekben tájékoztatja a nézőket az aktuális hírekről - tudta meg a Blikk.

- Élveztem, hogy kipróbálhattam magam ebben a műfajban is, szerettem csinálni, de ha őszinte akarok lenni, akkor nekem a híradózás a szívem csücske. Az átalakítások miatt pedig most újra lehetőséget kaptam erre, és ennek nagyon örülök - nyilatkozta a lapnak.

A hírek szerint Istenes Bence apja, Istenes László lesz a Mokka egyik új műsorvezetője, mellette pedig a Jóban Rosszban sorozatból ismert Szabó Dóra erősíti a csapatot.

Fotó: TV2

Istenes Bence kiköpött olyan, mint híres tévés apja

Istenes Bence hét, az apja már 20 éve tévézik. Tudod, ki ő? Nézd meg képes összeállításunkban azokat a híres apákat és ismert gyereküket, akik ugyanazt a hivatást választották!

Ezt is szeretjük