Friss hírek a kómába került magyar énekesről - Fia a híradóban tálalt ki

Szaxi Maxi fia az RTL Klub híradójában árult el részleteket a legendás zenész állapotáról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már magyar kórházban ápolják Fekete Gyulát, a Hungária együttes legendás zenészét, ám azt nem tudni, pontosan mikor hozták haza. Egyelőre csak a családja látogathatja, mást nem engednek be hozzá. Szaxi Maxi június elején Németországban egy folyami luxushajón kapott stroke-ot.

- Egyik nap rosszul lett, leesett a lépcsőn. Elkezdett lebénulni a bal oldala, hívtak hozzá egy mentőt, negyed óra múlva kikötött a hajó, elvitte a mentő az első kórházba. A végén az derült ki, hogy egy vérrög van a jobb nyaki ütőerében, amitől stroke-ot kapott, és ettől az oxigénhiányos állapottól elvesztette az eszméletét - mesélte a fia.

Böhm Dániel cáfolta azokat a lapértesüléseket, melyek szerint nővérével megbízták a sztárügyvéd Rónai Pétert, hogy képviselje őket a luxushajót üzemeltető társasággal szemben, valamint azok a hírek sem igazak, hogy Szaxi Maxi nyaktól lefelé lebénult.

- Napról napra javul az állapota, tehát elkezdte mozgatni az ujját, a lábát. Ez nem egy stagnáló állapot, hanem folyamatosan változik - mondta az RTL Klub híradójában.

Ritkán látott fotókon Koncz Zsuzsa

68 éves lett Koncz Zsuzsa Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, énekesnő, érdemes művész, a magyar beat, pop és rock meghatározó egyénisége. Közel száz magyarországi és több mint 20 külföldi önálló lemeze jelent meg, ebből 38 album. Nézd meg az örökifjú énekesnő fiatalkori fotóit!

Fotó: www.maximusic.hu, RTL Klub/Híradó

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük