Egy szál haja sem maradt a gyönyörű magyar énekesnőnek! Felismered kopaszon?

Szandi ismét remek volt a Sztárban sztár legutóbbi adásában.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szandi ismét egy remek átalakulást produkált a Sztárban sztár ötödik adásában: Pataky Attilaként az Edda zenekar tagjainak támogatásával a Gyere, őrült című számot adta elő. Kopaszon, dús szemöldökkel és bőrszerkóban állt színpadra.

Hajós András a kinézetét úgy kommentálta: reméli, a gyerekei nem látták így, mert éjszaka rángatózva fölsírnak. A mozgást is remeknek találta, egyedül énekben nem tudta hozni tökéletesen az eredetit, de ez Majka szerint is nehéz feladat, hisz Pataky nehezen utánozható.

Liptai Claudia szerint, ha az Edda olyan helyre kapna meghívást, ahova csak egy alacsonyabb énekes férne be, akkor Szandi remekül tudná helyettesíteni. Az egyetlen női zsűritag úgy vélte, illúzióromboló volt, hogy Pataky Attila is felment a színpadra - ezt nézők is kifogásolták. 

Nézd meg a 37 éves sztár múlt heti és eddigi átalakulásait! 

Levetkőzte gátlásait

A TV2 Sztárban sztár című zenés szórakoztató produkció harmadik adásában Szandinak Madonna bőrébe kellett bújnia. A magyar énekesnő hasonló kreációban lépett színpadra, mint amivel annak idején a világsztár nagy botrányt kavart.

Ezt is szeretjük