Szandi, azaz Pintácsi Alexandra
Képekben az énekesnő élete
Fotók, információk - minden, amit tudni akarsz Szandi életéről.

Dia

	Szandi lesz a művészneve	Szandi Pintácsi Alexandra néven látta meg a napvilágot 1976. július 7-én. Nővére, Viktória szintén énekesnő. Mindössze 12 éves volt, amikor Fenyő Miklós felfigyelt a hangjára. Innentől kezdve indult el felfelé ívelő karrierje. Első lemeze Kicsi lány címmel 1989-ben jelent meg.	 	Kapcsolódó cikk:	Gyermekkori fotók Szandiról »

Szandi lesz a művészneve

Szandi Pintácsi Alexandra néven látta meg a napvilágot 1976. július 7-én. Nővére, Viktória szintén énekesnő. Mindössze 12 éves volt, amikor Fenyő Miklós felfigyelt a hangjára. Innentől kezdve indult el felfelé ívelő karrierje. Első lemeze Kicsi lány címmel 1989-ben jelent meg.

 

Kapcsolódó cikk:
Gyermekkori fotók Szandiról »

Dia


            	Tinédzser l'amour
            	1990-ben megjelent második lemeze, a Tinédzser l'amour. A következő évben pedig főszerepet kapott a Szerelmes szívek című filmben, amelyhez kiadta saját filmzenealbumát is.

Tinédzser l'amour

1990-ben megjelent második lemeze, a Tinédzser l'amour. A következő évben pedig főszerepet kapott a Szerelmes szívek című filmben, amelyhez kiadta saját filmzenealbumát is.

Dia

	Bogdán Csaba	Szandi 16 éves volt, amikor megismerkedett Bogdán Csaba producerrel, akivel hamarosan egymásba szerettek és össze is költöztek.

Bogdán Csaba

Szandi 16 éves volt, amikor megismerkedett Bogdán Csaba producerrel, akivel hamarosan egymásba szerettek és össze is költöztek.

Dia

	Igazi álompár	A szülők kezdetben nem örültek annak, hogy a pár között 16 év korkülönbség van, később azonban kiderült, a fiatalok jól döntöttek, amikor 1999-ben összeházasodtak.	 	Kapcsolódó cikk:	Szandi és férje 20 éve egy pár »

Igazi álompár

A szülők kezdetben nem örültek annak, hogy a pár között 16 év korkülönbség van, később azonban kiderült, a fiatalok jól döntöttek, amikor 1999-ben összeházasodtak.

 

Kapcsolódó cikk:
Szandi és férje 20 éve egy pár »

Dia

	Három gyerek	Szandinak és férjének három gyermeke született: egy kislány, Blanka és két kisfiú, Domonkos és Csaba. Vallásos nevelésben részesítik őket.

Három gyerek

Szandinak és férjének három gyermeke született: egy kislány, Blanka és két kisfiú, Domonkos és Csaba. Vallásos nevelésben részesítik őket.

Fotó: Red Lemon

Dia

	Karrier	Lemezein Fenyő Miklóssal, Szikora Róberttel és Bogdán Csabával dolgozott együtt. 1998-ban szerepet kapott a Hotel Menthol című musicalben.

Karrier

Lemezein Fenyő Miklóssal, Szikora Róberttel és Bogdán Csabával dolgozott együtt. 1998-ban szerepet kapott a Hotel Menthol című musicalben.

Dia

	Műsorvezető lesz	Műsorvezetőként is dolgozott: Vágó István mellett az Azok a szép napok, Galambos Lajos mellett pedig a Dáridó című show háziasszonya is volt. 2000-ben Ezüst Érdemkereszttel tüntették ki jótékonysági tevékenységeiért.

Műsorvezető lesz

Műsorvezetőként is dolgozott: Vágó István mellett az Azok a szép napok, Galambos Lajos mellett pedig a Dáridó című show háziasszonya is volt. 2000-ben Ezüst Érdemkereszttel tüntették ki jótékonysági tevékenységeiért.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

	Bikinis fotók	Soha nem félt irigylésre méltó alakját megmutatni, még bikiniben sem.	 	Kapcsolódó cikk:	Szandi bikiniben »

Bikinis fotók

Soha nem félt irigylésre méltó alakját megmutatni, még bikiniben sem.

 

Kapcsolódó cikk:
Szandi bikiniben »

Dia

	Ma is csodásan néz ki	A 2012-ben is remekül néz ki, akár tíz évet is letagadhatna. A Story-gálán ebben a csodaszép fehér, fekete csipkével díszített ruhában keltett feltűnést.	 	Kapcsolódó cikk:	Szandi és a többi sztár a Story-gálán »

Ma is csodásan néz ki

A 2012-ben is remekül néz ki, akár tíz évet is letagadhatna. A Story-gálán ebben a csodaszép fehér, fekete csipkével díszített ruhában keltett feltűnést.

 

Kapcsolódó cikk:
Szandi és a többi sztár a Story-gálán »

Dia

	Pintácsi Alexandra, azaz Szandi	Szandi gyermekkora óta tudatosan készült énekesnői karrierjére, ami máig töretlen maradt. A 90-es évek tinisbálványából mára elismert sztár és családanya vált.	 	Kapcsolódó cikk:	Sztárlexikon Szandiról »

Pintácsi Alexandra, azaz Szandi

Szandi gyermekkora óta tudatosan készült énekesnői karrierjére, ami máig töretlen maradt. A 90-es évek tinisbálványából mára elismert sztár és családanya vált.

 

Kapcsolódó cikk:
Sztárlexikon Szandiról »

Ezt is szeretjük
Fotó: