Szandi kisebbik fia is már 18: a jóképű Csabi modell lehetne

Szandi kisebbik fia március végén töltötte be a 18. életévét. Most friss fotót posztolt róla az édesanyja a családi nyaralásról.

Szandi kisebbik fia 18 lett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, de Szandinak mindhárom gyermeke nagykorú lett: a kisebbik fia március közepén töltötte be a 18. életévét. Csabi a friss fotón irtó helyes.

Szandi a napokban azzal jelentkezett be az Instagram-oldalán, hogy egy meglepetésutazást kapott a családjától. A repülőtéren tudta meg, dél-franciaországi körút vár rájuk.

Szandi kisebbik fia 18 lett

A következő posztja már Nizzában készült: férjével és legkisebb gyermekével mosolygott a kamerába. Elámultunk Csabi kinézetén, kész férfi lett belőle.

Ráadásul irtó helyes - szőke hajával, a trendi szettjében olyan, akár egy modell. Egyébként pontosan március 29-én lett nagykorú, bár az édesanyja tavaly friss képpel köszöntötte a közösségi médiában, idén aznap az elmaradt. 

Helyette egy videómontázst mutatott róla, amelyen baba- és gyerekkori felvételeken látható.

"Nagy nap ez a mai! Legkisebb gyermekünk, Csabus 18 éves lett! Ezennel elmondhatom, hogy három felnőtt gyermekünk van!

Édes kisfiam! Sosem felejtem el azt a pillanatot amikor először a karjaimban tarthattalak! Pont ilyen harmadik gyermekre vágytam, mint amilyen Te vagy! Céltudatos, udvarias, lelkiismeretes, határozott, egyedi stílussal. Mindig őrizd meg az emberségedet, empátiádat, ez nagy kincs a mai világban. Isten éltessen sokáig egészségben, boldogságban, szeretetben! Váltsd valóra minden álmodat!" - írta akkor az énekesnő.

Szandi nagyobbik fia 20 éves lett: Domonkos tiszta apja

Szandi és Bogdán Csaba is friss közös képpel köszöntötték fel Domonkost. Az apa-fia páros nagyon hasonlít egymásra.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük