A tehetségkutatókat szapulja az egykori megasztáros - Ezért akadt ki a Facebookon

Szakos Andrea a Facebook-oldalán ócsárolta a tehetségkutatókat.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Szakos Andrea a Megasztár hatodik szériájával szerzett magának ismertséget, a 29 éves énekesnő Facebook-oldalán most csak úgy röpködnek a csúnya szavak a tehetségkutatókkal kapcsolatban.

"Tudjátok mit? A mega alatt egy nagy rakat szar voltam, az idegtől képtelen voltam énekelni és nem is tudtam másra gondolni. Ez van! Gyenge voltam! Kit érdekel? Elmúlt! De akkor sem! SOHA nem fogom hagyni, hogy beskatuzzanak! Ha sosem jutok a csúcsra akkor sem!" - fakadt ki közösségi oldalán.

A 2012-es Megasztár második helyezettje lett, de azt írja, inkább marad a háttérben és koncertezik, mint hogy megváltoztassák. Szakos Andi azért borult ki pont most, mert néhány ismerősét behívták válogatókra, ahol megalázták őket.

"Kerülgetik az embert, édesgetik az embert, ajánlanak szépet, jót! De csak azért basztatni az embert hónapokig, hogy menjen el egy meghallgatásra, mert jó vagy, mert tehetséges vagy blabla és aztán jól megalázzák csak ez már mindenen túl megy! És mielőtt bárki rám gondolna nem én rólam van szó! Teszek erre az egész rohadt bagázsra! Nem kell a média, ha a valóság nem kell! Gyártsátok csak hamis műsorokat, hamis életeket, műcelebeket, legyenek csak ők a példák a gyerekeiteknek, hátha mégtöbb ostoba celeb nő majd ki a mostani generációkból! Verjetek át mindenkit ahogy eddig!"- olvasható.

Szakos Andreára utóbbi időben felszaladt rá néhány plusz kiló, ezért a nyár beköszöntével úgy döntött, lefaragja a felesleget.

"Úszógumi eltávolító folyamat elkezdve. Egy hét -3 kg! Jól haladok, de itt a nyár szóval ideje belehúzni! Remélem 2-3 hét és egy újabb hasonló képen már kevesebb lesz a husi. Edzésre fel!" - írta Facebook-oldalán egy fotó kíséretében.

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a sztárokat, akik az év első felére látványosan lefogytak!

Fotó: TV2 Sajtószoba

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük