Csak őt fotózták! A TV2 sztárja feszes bőrnadrágban lépett színpadra
Szakos Andi dögösre vette a figurát a Mindörökké rock premierjén.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szakos Andrea cseppet sem fogta vissza magát a Mindörökké rock premierjén, hozta a Megasztárban tőle megszokott formáját: szűk bőrnadrágot és szaténmellényt húzott.

Bemelegítésképpen a tehetségkutató hatodik szériájának néhány versenyzője kisebb koncertet adott a premierre érkező hírességeknek. A 27 éves énekesnő mellett Radics Gigi és Talán Attila az I Love Rock & Roll című slágerrel zárták fellépésüket az egyik budapesti moziban.

Összeköltözött szerelmével

Szakos Andrea és szomszédja, a tíz évvel fiatalabb Gergő szerelme nagy port vert fel már a Megasztár idején is, és a sajtó azóta is szívesen cikkez a témáról. A lány édesanyja számos alkalommal emelte fel a hangját a kapcsolat ellen, az énekesnő azonban úgy döntött, közel a 30-hoz nem szeretné hagyni, hogy bárki beleszóljon a magánéletébe.

Jelenleg folyamatosan ingázik Tiszavasvári és Budapest között, illetve a Caramellel közös koncertek miatt egész nyáron járja az országot, és ma már nem az édesanyjához tér vissza a szabolcsi kisvárosba, hanem Gergőéknél hajtja álomra a fejét.

A családi drámát még jobban kiélezte, hogy az énekesnőt nemrég el is jegyezte szerelme, aki ezt azonban nem beszélte meg a lány hagyománytisztelő szemléletű családjával. Ők is csak a sajtóból tudták meg, hogy gyerekük immár gyűrűs menyasszony.

A Balatonnál forgatott videoklipet

Szakos Andreához kapcsolódó friss hír, hogy megasztáros versenyzőtársaival együtt elkészített egy videoklipet, amely a kormány egyik nyaralási kedvezményét, a rászorulók számára minimális önerővel igénybe vehető Erzsébet-tábort népszerűsíti. A klipet Balatonberényben forgatták.

A TV2 Több mint testőr című életmódmagazinjával ugyancsak a Balaton-partján forgatott, miután leküzdték a kezdeti bonyodalmakat. A megalány ugyanis a helyszínen szembesült ugyanis azzal, hogy víziaerobik-gyakorlatokat kellene végeznie - súlyos vízfóbiája miatt végül kénytelenek voltak a medence partján forgatni.

A színpadon természetesen már sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, így a nyári turnésorozaton minden helyszínen több száz rajongó áll sorban egy-egy közös fotóért vagy aláírásért.

Fotó: Redlemon, Facebook/Szakos Andrea Hivatalos Oldala

Ezt is szeretjük