Meztelenre vetkőzött Szabó Zsófi! Ezt is bevállalta a kamerák előtt
A részletek
Szabó Zsófi meztelenre vetkőzött a Jóban Rosszban sorozatban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Meztelenre vetkőzött Szabó Zsófi a Jóban Rosszban című sorozat kamerái előtt.

A TV2 sorozatának Betty Tanakisaként durva jeleneteken van túl, amelyeket nem volt könnyű leforgatnia. A Mokka ma reggeli adásában azt is elmondta, az ominózus jelentben, amelyben megkurtították szőke fürtjeit, teljesen meztelen.

- Lesz egy hajlevágás, és nem is akármilyen körülmények között. Annyit elárulhatok, hogy meztelenül voltam a hideg kövön, és nagyon brutális lesz az a jelenet, szívbemarkoló. Ez volt az első olyan színészi kihívás, amikor félre kellett tennem a lelkiállapotomat, vagy hogy kényeskedem-e - mesélte

Szerepe szerint éppen börtönbüntetését tölti, a rácsok mögött pedig zaklatja egy másik női rab.

- Egy nagyon nagy lehetőséget kaptam, és fantasztikus színésznőkkel játszottam végig ezt a börtöntörténetet. Olyan dolgokat játszhattam el, hogy most már nem akarok szenvedni. Mindig az volt a szerepálmom, hogy ebből a szőke cicababából kijöjjek, és szenvedhessek a színpadon vagy akár a sorozatban. Most ezt itt megkaptam, úgyhogy egyelőre nem vágyom depressziós szerepre - tette hozzá.

Szabó Zsófi új külseje mindenkit meglepett

Szabó Zsófi drasztikusan megváltoztatta a külsejét. A TV2 Jóban Rosszban című sorozatában az általa alakított Betty Tanakisnak az élete hatalmas fordulóponthoz érkezik, a színésznő a történet kedvéért még hosszú hajfürtjeitől is megvált. Hajas László mesterfodrász ollója fosztotta meg hosszú tincseitől, Éder Krisztián pedig fotósorozatot készített új külsejéről.

Fotó: Éder Krisztián

Leadkép: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük