Már 10 kilót ledobott! Ilyen szexinek régen láttad a népszerű magyar színészt

Szabó Győző újra megpróbálkozik a fogyókúrával, remélhetőleg ezúttal tartós lesz az eredmény.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki egyszer is elégedetlenkedett már a testével életében, az jól tudja, sokkal könnyebb pluszkilókra szert tenni, mint azoktól megszabadulni.

Négy héttel ezelőtt még bizony ott dudorodott az a pocak
10 kilóval könnyebben Szabó Győző szexibb, mint valaha

Bár akadnak, akik ilyenkor egy gyors és hatékonynak tűnő villámdiétára szavaznak, többnyire kiderül, felesleges az erőlködés - amint visszaáll az ember a korábbi táplálkozási szokásaihoz, a súlyfelesleg ismét megjelenik rajta.

Titokban vágott bele

Sztárjaink között is nem egy akad, aki hasonló problémákkal küzd, hiszen a rohanó életmód és a rendszertelen étkezés nem tesznek jót a vonalaknak.

Mindenesetre változtatni sosem késő - Falusi Mariann sikerét látva most Szabó Győző döntött úgy, hogy egy zsírégető klubhoz csatlakozva egészségesebb életmódra vált, azaz diétázni és sportolni kezd.

Bár a népszerű színésznek korábban már sikerült lefogynia, az elmúlt évben ismét látványosan kikerekedett a hasa, köszönhetően a sportszegény, ámde kalóriadús mindennapoknak.

Ezért is határozta el, hogy ez így nem mehet tovább, hiszen nemcsak színpadi szerepeihez vagy éppen a Beugróhoz van szüksége energiára, de néhány hónapos kisfia nevelését is csak fitten tudja folytatni.

Nem járt lemondással

- Azért szaladtak fel rám a pluszkilók, mert tavaly három-négy hónapon keresztül, amikor Szombathelyen próbáltuk Az ember tragédiáját, csak arra volt időm, hogy a büfében bekapjak valamit - ismerte el.

A legsármosabb magyar színészek

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Mellesleg - folytatta - nincs olyan kaja, amit ne ennék meg szívesen. Imádom édesanyám főztjét, a jó kis házi hurkát, a kolbászt, az olasz konyha hizlaló tésztaételeiről nem is beszélve. Ezért elhatároztam magam, és komoly fogyókúrába kezdtem - vallotta be Szabó Győző.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Azt is elmesélte, hogy a fogyókúra szerencsére nem járt különösebb lemondással, ráadásul máris sokkal energikusabbnak érzi magát, ami további motiváló erőként hat rá.

Szabó Győzővel egyébként mostanság több helyütt is találkozhatnak rajongói: a Tháliában a Tiszta kosz, a Centrál Színházban a Jó zsaru - rossz zsaru, a szombathelyi Weöres Sándor Színházban pedig Az ember tragédiája című darabokban lép színpadra. Ezenfelül tagja a Beugró csapatának, illetve a Macho Swing énekeseként is szórakoztatja a nagyérdeműt.

Fotók: Redlemon

Ezt is szeretjük