Megdöbbentő vallomással állt nyilvánosság elé a magyar színész

Íme, a részletek

Szabó Győző nemrég megjelent könyvében drogos múltjáról is vall.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Győző bizonyára sokakat meglepett bejelentésével: nemrégiben a TV2 Aktív című műsorának kamerái előtt a nyilvánosság előtt is beismerte ugyanis, hogy évekig drogfüggő volt.

Sötét múltjáról saját maga vall önéletrajzi ihletésű regényében, amelyben részletesen leírja, hogyan lett heroinista, hogyan szerezte meg a kábítószert napról napra, mígnem a pszichiátriára került.

Tíz évig drogozott

Életének erről a pokoli szakaszáról zavarba ejtő őszinteséggel beszélt: amint az Aktív riportjából kiderül, a mintegy tíz évig tartó időszakban a könnyűdrogoktól egészen a heroinig jutott.

- Mindenen végigmentem: fű, speed, kokain, heroin, szúrtam magam, szívtam, mindent csináltam - mondta kendőzetlen nyíltsággal.

Mint mesélte, könyvét hosszú hónapokig írta, olykor fizikailag is rosszul lett közben, és pánikrohamszerű tüneteket produkált, szorongás lett úrrá rajta és felment a vérnyomása.

Most azonban az egész országgal megosztja pokoljárását, és kertelés nélkül meséli el, hogy milyen mélyre süllyedt: szenvedélye kis híján az életébe került.

Majdnem belehalt

- Megemlítek egy átlagos napot, ami soha nem volt átlagos, mert a cuccot megszerezni nem egyszerű, de írok a könyvben a zárt osztályon töltött napjaimról is - árulta el, majd hozzátette, hogy szakszerű orvosi segítség nélkül nem élte volna túl.

A legsármosabb magyar színészek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Később azt is hozzátette, hogy a Valami Amerika forgatására egyenesen az elvonókúráról érkezett, de a film tényleg megváltoztatta az életét.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Olyan nincs, hogy valaki lejött a cuccról! Életem végéig drogos leszek, fogalmazzunk úgy, hogy most szünetel - ismerte el.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük