Szakított az RTL Klub sztárpárja! Ezért lett vége a se veled, se nélküled kapcsolatnak
Három év alatt most szakítottak egymással másodszor.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Csillag Születik harmonikásaként, majd az X-Faktor énekeseként megismert Szabó Ádám és a szintén a Csillag Születikben ismertté vált Appril Projekt táncosa, Niki szakítottak egymással. Az RTL Klub két felfedezettje 2013 januárjában vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy szerelmesek lettek egymásba. A 23 éves sztárt az sem zavarta, hogy két évvel idősebb barátnője egyedülálló anyuka, van egy kisfia, a most már ötéves Norbika. Az év nyarán aztán valami miatt mégis a szakítás mellett döntöttek.

Amikor Ádám bejutott a 2013-as X-Faktor döntőjébe, és a tehetségkutató alatt gyakran dolgoztak együtt, ismét közel kerültek egymáshoz. Pár héttel ezelőtt aztán úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

- Mindketten nagyon szenvedélyes emberek, így sokszor volt közöttük feszültség. Nagyon szeretik egymást, igazán egymás nélkül sem érzik jól magukat, de együtt sem tudnak lenni - árulta el a Blikknek egy informátoruk, aki szerint nem kizárt, hogy a fia­talok egyszer újra egymásra találnak.

A magyar sztárvilágban nem ritka, hogy egy pár a különélés mellett dönt, majd újra egymásra találnak, végül pedig belátják, nem működik már  kapcsolatuk. Nézd meg, kik ők!

Lesifotós buktatta le a magyar színésznőt a nős énekessel

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a sztárokat, akikről nem is gondolnád, hogy szerelmesek voltak egymásba!

Ezt is szeretjük