A Barátok közt egykori tinisztárja is babát vár - Őt is váratlanul érte az örömhír
Szabó Kitti, a Barátok közt egykori Bokros Lindája várandós.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna után a Barátok közt újabb egykori sztárjáról derült ki, hogy babát vár. Szabó Kitti 15 éves volt, amikor 2009 októberében Opitz Petrától átvette Bartha Zsolt lányának, Bokros Lindának a szerepét, a nézők először 2010-ben, év elején láthatták a képernyőn. Nem volt idegen számára a szereplés, mivel Gór Nagy Mária tinitanodájában, valamint Harsányi Gábor színitanodájában már ismerkedett a színjátszással. Az RTL Klub népszerű napi sorozatában 2012-ig forgatott, ezt követően Munkácsy Kata alakította a karaktert. 

A most már 24 éves Szabó Kitti első gyermekével várandós, már a 12. hétben van, a gólyahír pedig őt magát is meglepte, mert nemcsak, hogy nem tervezte a közeljövőben, hogy anyuka lesz, de az orvosa azt mondta, nem fog egykönnyen teherbe esni, mert inzulinrezisztenciával, policisztás petefészek szindrómával és pajzsmirigy-alulműködéssel is küzd - utóbbira gyógyszert is szed. 

Szabó Kitti a barátok köztben és napjainkban.
Szabó Kitti a barátok köztben és napjainkban.
Fotó: RTL Klub/Klinszky Gábor, Nagy Botond, Facebook/Szabó Kitti

- Mostanra dolgoztam fel igazán ezt a hírt, kellett három hónap, hogy beérjen a gondolat: anyuka leszek! Korábban azt mondta az orvos, hogy, ha egyszer, két-három év múlva gyermeket szeretnék, akkor már most el kell kezdeni ezen dolgozni. Majd ad gyógyszereket esetleg, hogy létrejöhessen a terhesség. És bumm! Fogta magát ez a kisgyerek, és rá két hétre megfogant - árulta el a Story Extrának.

Bár sem ő, sem a párja nem tervezte a babát, meg sem fordult a fejükben, hogy a kicsit ne tartanák meg. Szabó Kittit a párja, Martin nyugodtsága segítette át a kezdeti sokkhatáson. 

Ő az a típusú férfi, akinek bármikor szülnék. Ezt eddig is így gondoltam, és ez most be is igazoldódott. Ahogy ő reagált a gólyahírre, csodálatos és nagyon megnyugtató volt - osztotta meg a nézőkkel Kitty, aki YouTube-csatornájára is feltette, párja hogyan reagált a terhesség hírére. 

Ezt is szeretjük