Szabó Győző 27 éves lányáról vallott: ezért ment tönkre majdnem a kapcsolatuk

Szabó Győző és első házasságából született lánya, Bori nagyon jó kapcsolatot ápol, de volt, hogy ez megingott.

Szabó Győző és lánya kapcsolata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Győző három gyermek édesapja: jelenlegi felesége, Rezes Judit színésznő két fiúval ajándékozta meg, Simon 2010-ben, Gáspár 2019-ben született. Előző, Horváth Judittal kötött házasságából egy lánya született.

Bori már felnőtt, 27 éves. Ugyan nem sokszor szerepel a nyilvánosság előtt, egy-egy Insta-fotó erejéig nagyon ritkán megmutatja magát.

Szabó Győző kapcsolata a lányával

Ezúttal nem közös kép, hanem egy vallomás kapcsán hallhatott róla a nyilvánosság - édesapja a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor vendégeként vallott arról, hogy kis híján tönkrement a kapcsolatuk.

A színész - mit sok más kollégája - úgy gondolta, saját vállalkozásba kezd, lányával együtt nyitottak egy éttermet. Hiába tették bele szívüket-lelküket abba, hogy a hely felvirágozzon, a világjárványt nem élte túl, tönkrement.

Végül azonban nem bánta, hogy mindez így történt. Egyrészt sikerült veszteség nélkül megoldania a zárást, másrészt lánya miatt is örült annak, hogy véget ért a közös munka.

- Az ember persze gondolkodik, az éttermemtől kicsit többet reméltem, de ilyen pici helyből akkoriban nem lehetett többet kihozni. Azért is nem baj, hogy ennek vége lett, mert egy idő után a lányom lett kvázi az üzletvezető - a barátnőjével csinálták ketten -, és ötvenéves fejjel nem tudtam különválasztani a főnököt, vagyis a tulajdonost és az apát. És majdnem ráment az apa-lánya kapcsolatunk - árulta el.

Szabó Győző ritkán látott lányával szelfizett: Bori már 27 éves

Szabó Győző utoljára 2020-ban posztolt közös képet felnőtt lányával. Borival most együtt utaztak külföldre.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük