A magyar énekesről nagyon ciki dolog derült ki - Élő adásban leplezték le
Szabó Ádám negyvenezer forintos számlát csinált a szüleinek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Ádám, a 2011-es Csillag Születik felfedezettje és a 2014-es X-Faktor versenyzője a gyerekekre jellemző módon sok csínytevést elkövetett általános iskolás korában. Azonban ezek közül az egyikkel óriási kiadást okozott a szüleinek, ugyanis egy időben emelt díjas szextelefonvonalakat hívogatott.

Negyvenezres telefonszámlát csinált

Az énekes és édesapja, Szabó István voltak a Vigyázat, szülővel vagyok! című show-műsor vendégei. Az egyik feladat kérdése az volt, hogy "Miért csinált egyszer Ádám egy negyvenezres telefonszámlát a szüleinek?". Ekkor derült ki a kellemetlen dolog Ádámról, aki próbálta tagadni, elmondta, nyolcadikos korában csak egy lánnyal beszélgetett egész este, de nem érintettek semmi szexuális témát.

szabó-ádám-vigyázat-szülővel-vagyok
Fotó: TV2/Vigyázat, szülővel vagyok!

Az édesapa viszont teljesen másképp emlékezett a történetre.

- 06-90-es telefonszámok voltak a számlán. Akkor még nem volt sok telefon a családban, csak egy mobiltelefon, ami az enyém volt. Viszont ez nem kártyás, hanem előfizetéses volt - emlékezett vissza Szabó István, aki teljesen ledöbbent, amikor megkapta a negyvenezer forintos csekket. Le is kérte a részletes számlatörténetet, melyből világossá vált számára, hogy a fia szextelefonvonalakat hívogatott.

Vele hozták hírbe a bulvárlapok

Még tavasz elején kezdték el rebesgetni, hogy Szabó Ádám és Tóth Andi között több van, mint barátság. A 19 éves énekesnő márciusban azt nyilatkozta a Ripostnak, hogy randiztak egy kicsit, de végül A Nagy Duett miatt szakítottak. A történet azonban ezzel nem ért véget: áprilisban a jóképű énekes elárulta, lehet, hogy egyszer valami komolyabb is kialakulhat közte és az énekesnő között. Most viszont arról írnak a lapok, köztük a Blikk is, hogy talán mégis egymásra talált a két énekes, bár erről egyikőjük sem szeretett volna nyilatkozni. Képes összeállításunkban megnézheted a dögös énekesnőt, Tóth Andit, akivel hírbe hozták Szabó Ádámot.

Ezt is szeretjük