Az RTL Klub híradósa smink nélkül ennyire más: Szabados Ágit nem így szoktuk meg a képernyőn

Szabados Ági nyolc évvel ezelőtt debütált az RTL Klub Híradójában. Mindig tökéletes külsővel tudhatjuk meg tőle, mi folyik a nagyvilágban.

szabados-ági-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabados Ágnes a Szegedi Városi Televíziónál kezdte tévés karrierjét. Végigment a szamárlétrán, először gyakornokként dolgozott, majd felvették hírolvasónak. Innen a Sportklub csatorna híradójába került, majd 2014-ben az RTL Klubhoz igazolt.

Kezdetben D. Tóth András mellé került, 2016-tól Rábai Balázs oldalán vagy szólóban tudatja az emberekkel a nagyvilág és hazánk legfrissebb híreit. 

Szabados Ágnes smink nélkül

Már megszokhattuk tőle a tökéletes külsőt: szép sminkben, elegáns ruhákban láthatjuk a stúdióban. Smink nélküli arcát csak kevesek ismerik, a Liluland YouTube-csatorna meghívására viszont igent mondott.

szabados-ági-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

Teljesen natúr arccal kezdte a beszélgetést, amelyben elárulta, sosem szokott festetlenül elindulni otthonról. 

- Nagyon nem érzem jól magam smink nélkül, és ez baj. Őszinte csodálattal nézem azokat a nőket, akiken érzem, hogy tényleg szeretik az arcukat smink nélkül - árulta el a Makeup/Down vendégeként.

Jobban érzi magát, ha szemfestékkel megemelik a tekintetét, illetve a problémás bőre miatt is igényli, hogy legalább egy leheletnyi alapozó fedje az arcát. 

- Például az borzasztóan zavar, hogyha egy szempillaspirállal megyek be a hétvégén híradózni, akkor egyből azt kérdezgetik, hogy fáradt vagy beteg vagyok-e.

Kevesen tudják róla, de 18 éves koráig versenytáncolt, ebből fakadóan rutinosan nyúl a sminkecsetekhez és piperetermékekhez. Ugyanakkor hiába kellett annak idején fellépősminket varázsolnia az arcára, ma már kifogna rajta, ha füstös szemet kellene csinálnia. 

Műsorvezetők smink nélkül

Képes összeállításunkban olyan sztárokat láthatsz, akiket a televízióban tökéletes sminkkel és frizurával láthatsz, de vállalják természetes arcukat is. Íme Ördög Nóra, Kiss Ramóna vagy Gelencsér Tímea festetlen arca.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük