Sütő Enikő tippjei, hogyan hozd magad formába a nyárra
Exkluzív videóval
Sütő Enikő 50 évesen is kirobbanóan fiatalos, de vajon mik lehetnek fogyókúrája titkai? Elárulta őket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sütő Enikőt joggal irigyelhetnék meg fiatalabb kolléganői, az ismert modell ugyanis 50 évesen is kirobbanóan jó formában van. Alakja hibátlan, arról nem is beszélve, hogy életkorából lelkiismeret-furdalás nélkül simán letagadhatna egy-két évtizedet.

De vajon mi lehet a titka annak, hogy Enikő ennyi idősen is ilyen elbűvölően néz ki? A modell néhány hónapja a Cool Live című műsor vendége volt, ahol megosztotta a nézőkkel fogyókúratippjeit.

Sütő Enikő szerint fontos, hogy megtartsuk a fokozatosságot a kilók leadásában, és azt is elárulta Müller Attilának, hogy mely módszerekkel lehet a leghatékonyabban fogyni.

A lassú fogyás híve

Enikő elárulta, szerinte nagyon fontos, hogy az emberek ne egyik napról a másikra akarják leadni a súlyfeleslegüket, hanem szakaszosan, akár kicsit hosszabb idő alatt szabaduljanak meg tőle.

A népszerű modell elmondta, hogy még a fogyókúra előtt meg kell szabadulni a méreganyagoktól, hiszen a diéta során ezek nem feltétlen távoznak a szervezetből, és kedvezőtlenül befolyásolják annak működését.

A kölest ajánlja

Emellett fontos az is, hogy a tisztítókúra egyénre szabott legyen, hiszen minden ember másképp reagál ezekre a folyamatokra. Enikő a kölest ajánlja a méregtelenítéshez, mivel rendkívül egészséges, emellett lúgosító hatása is van, így kedvezően hat az amúgy rengeteg savas hatásnak kitett emberi testre. Ezt a pázsitfűfélét főételek és desszertek készítéséhez is fel lehet használni.

Sütő Enikő az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát. Az Ez a divat című lap olvasói őt szavazták meg az év manökenjének 1979-ben, de a színészetbe is belekóstolt, a nyolcvanas években ugyanis ő alakította Baksa Ágit a Linda című sorozatban.

Az elmúlt években láthattuk a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Vacsoracsata című műsorokban is.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük