Sztárpárok a 2013-as Story-gálán
Ritkán látott sztárpárok a 2013-as Story-gálán. Nézd meg a képeket!

Dia

	Deutsch Anita és Kinizsi Ottó	A Barátok közt című sorozat forgatása alatt szerelembe esett sztárpár 2004 nyarán házasodott össze, két kislányuk született, Emma és Hanni. Ritkán jelennek meg sztárokat felvonultató eseményeken, ám az idei Story-gálával kivételt tettek.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

A Barátok közt című sorozat forgatása alatt szerelembe esett sztárpár 2004 nyarán házasodott össze, két kislányuk született, Emma és Hanni. Ritkán jelennek meg sztárokat felvonultató eseményeken, ám az idei Story-gálával kivételt tettek.

Dia

	Dundika és Majka	Az Év Zenei Produkciója cím egyik díjazottja, Majka büszkén karolta át tökéletes alakú párját, Dundikát. A rapper ígérete szerint még idén oltár elé vezeti egyéves kisfia, Marián édesanyját.

Dundika és Majka

Az Év Zenei Produkciója cím egyik díjazottja, Majka büszkén karolta át tökéletes alakú párját, Dundikát. A rapper ígérete szerint még idén oltár elé vezeti egyéves kisfia, Marián édesanyját.

Dia

	Hajdú Péter és Sarka Kata	Hajdú Péter felesége, Sarka Kata egybehangzó vélemények szerint a Story-gála legmerészebb ruháját viselte. Az sem kétséges, hogy a  modellnek, aki 2008 nyarán házasodott össze a műsorvezetővel, két gyerek után irigylésre méltó az alakja.

Hajdú Péter és Sarka Kata

Hajdú Péter felesége, Sarka Kata egybehangzó vélemények szerint a Story-gála legmerészebb ruháját viselte. Az sem kétséges, hogy a  modellnek, aki 2008 nyarán házasodott össze a műsorvezetővel, két gyerek után irigylésre méltó az alakja.

Dia

	Varga Izabella és Lendvai Zoltán	A Barátok közt Nórája és színházi rendező férje már több mint egy évtizede házasok, két gyönyörű kislányuk született: Anna 2001-ben, Sára pedig 2007-ben. Ritkán jelennek meg nagy eseményeken, de a Story-gálát idén sem hagyták ki.

Varga Izabella és Lendvai Zoltán

A Barátok közt Nórája és színházi rendező férje már több mint egy évtizede házasok, két gyönyörű kislányuk született: Anna 2001-ben, Sára pedig 2007-ben. Ritkán jelennek meg nagy eseményeken, de a Story-gálát idén sem hagyták ki.

Dia

	Szandi és Bogdán Csaba	Az énekesnő és zenész férje idén sem hagyták ki a számos sztárt felvonultató eseményt. A házaspár 2012 júniusában ünnepelte, hogy kereken 20 éve csattant el közöttük az első csók. 1999-ben házasodtak, össze, három gyermekük született, Blanka, Domonkos és Csaba.

Szandi és Bogdán Csaba

Az énekesnő és zenész férje idén sem hagyták ki a számos sztárt felvonultató eseményt. A házaspár 2012 júniusában ünnepelte, hogy kereken 20 éve csattant el közöttük az első csók. 1999-ben házasodtak, össze, három gyermekük született, Blanka, Domonkos és Csaba.

Dia

	Tatár Csilla és Gönczi Gábor	A TV2 csinos műsorvezetője és az RTL Klub műsorvezető-riportere 2007 szeptemberében mondták ki egymásnak a boldogító igent. Számos nagyszabású eseményen elnyerhetnék a legbájosabb sztárpár címet.

Tatár Csilla és Gönczi Gábor

A TV2 csinos műsorvezetője és az RTL Klub műsorvezető-riportere 2007 szeptemberében mondták ki egymásnak a boldogító igent. Számos nagyszabású eseményen elnyerhetnék a legbájosabb sztárpár címet.

Dia

 	Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia  	A sármos színész 2004-ben vette el az UFO együttes egykori énekesnőjét. Bár házasságuk megélt már pár hullámvölgyet, mindig visszataláltak egymáshoz. Boldogságukat 2009-ben megszületett kisfiúk, Noel koronázta meg. 

Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia

A sármos színész 2004-ben vette el az UFO együttes egykori énekesnőjét. Bár házasságuk megélt már pár hullámvölgyet, mindig visszataláltak egymáshoz. Boldogságukat 2009-ben megszületett kisfiúk, Noel koronázta meg. 

Dia

 	Száraz Dénes és Csizmadia Ildikó  	A Jóban Rosszban sztárja és színésznő felesége 2012 januárjában keltek egybe, amikor Csizmadia Ildikó már várandós volt kisfiúkkal, Danival. A tavalyi év nagyon emlékezetessé vált a színész számára, ő gyűjthette be a Story Ötcsillag-díjátadón A 2012-es Év Színésze díjat. 

Száraz Dénes és Csizmadia Ildikó

A Jóban Rosszban sztárja és színésznő felesége 2012 januárjában keltek egybe, amikor Csizmadia Ildikó már várandós volt kisfiúkkal, Danival. A tavalyi év nagyon emlékezetessé vált a színész számára, ő gyűjthette be a Story Ötcsillag-díjátadón A 2012-es Év Színésze díjat. 

Dia

 	Kondákor Zsófia és Kembe Sorel  	A Jóban Rosszban szerelmespárja decemberben jelentette be, hogy az életben is egy párt alkotnak, idén januárban pedig jött az újabb váratlan meglepetés: első közös gyermeküket várják.

Kondákor Zsófia és Kembe Sorel

A Jóban Rosszban szerelmespárja decemberben jelentette be, hogy az életben is egy párt alkotnak, idén januárban pedig jött az újabb váratlan meglepetés: első közös gyermeküket várják.

Dia

 	Kozma Orsi és Benedek Tamás  	Az énekesnő és dobos párja 2010 augusztusában tartották esküvőjüket. Bár mindketten nagyon elfoglaltak, egymásra és egy kis romantikázásra igyekeznek időt szakítani

Kozma Orsi és Benedek Tamás

Az énekesnő és dobos párja 2010 augusztusában tartották esküvőjüket. Bár mindketten nagyon elfoglaltak, egymásra és egy kis romantikázásra igyekeznek időt szakítani

Dia

 	Sebestyén Balázs és Horváth Viktória  	Az év leg-legje díjat a Class FM Morning Show című műsora vihette haza. A rádiós, aki idén ötödszörre átvehette Az Év Műsorvezetője díjat is, feleségének is megköszönte, hogy elnyerhették a kitüntetést, hiszen Horváth Viktória a műsor egyik szerkesztője. 2009 nyarán vezette oltár elé várandós szerelmét, kisfiúk, Benett októberben jött világra.

Sebestyén Balázs és Horváth Viktória

Az év leg-legje díjat a Class FM Morning Show című műsora vihette haza. A rádiós, aki idén ötödszörre átvehette Az Év Műsorvezetője díjat is, feleségének is megköszönte, hogy elnyerhették a kitüntetést, hiszen Horváth Viktória a műsor egyik szerkesztője. 2009 nyarán vezette oltár elé várandós szerelmét, kisfiúk, Benett októberben jött világra.

Ezt is szeretjük
Fotó: