A 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjai
A 2011-es Story gálán is kitettek magukért a hazai sztárok, szebbnél szebb ruhákat viseltek.

Dia

 	Zséda 	Zsédát a Story-gálán is a tőle megszokott finom elegancia jellemezte, rövid ruhájában remekül érvényesült törékeny alakja. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotók! Zséda szemet gyönyörködtető nőiessége megbabonáz téged is »

Zséda

Zsédát a Story-gálán is a tőle megszokott finom elegancia jellemezte, rövid ruhájában remekül érvényesült törékeny alakja.

Kapcsolódó cikk:
Fotók! Zséda szemet gyönyörködtető nőiessége megbabonáz téged is »

Dia

 	Bencsik Tamara 	Bencsik Tamara merész, mélyen dekoltált kisestélyit viselt, melynek szinte nem is volt hátrésze. Kiegészítői színben harmonizálnak a ruha mellrészével. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Sztárpárok a 2011-es Story-gálán »

Bencsik Tamara

Bencsik Tamara merész, mélyen dekoltált kisestélyit viselt, melynek szinte nem is volt hátrésze. Kiegészítői színben harmonizálnak a ruha mellrészével.

Kapcsolódó képgaléria:
Sztárpárok a 2011-es Story-gálán »

Dia

 	Szabó Zsófi 	Ha csak felülről látnánk a Jóban Rosszban üdvöskéjét, azt hihetnénk, hogy egy egyszerű kertésznadrág van rajta.

Szabó Zsófi

Ha csak felülről látnánk a Jóban Rosszban üdvöskéjét, azt hihetnénk, hogy egy egyszerű kertésznadrág van rajta.

Dia

 	Rúzsa Magdi 	Rúzsa Magdi igazi dívává érett a Megasztár óta - a Story-gálán egy testhez simuló fekete, állatmintával szegélyezett miniruhát viselt.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi igazi dívává érett a Megasztár óta - a Story-gálán egy testhez simuló fekete, állatmintával szegélyezett miniruhát viselt.

Dia

 	Tóth Gabi 	Tóth Gabi hozta megszokott extrém formáját, falatnyi, szűk, fekete ruhájához direkt szakította ki a harisnyáját - divattervezője tanácsára. 	Kapcsolódó cikk: 	Estélyi, újraértelmezve: A 2011-es Story-gála legszexisebb sztárjai » 	 

Tóth Gabi

Tóth Gabi hozta megszokott extrém formáját, falatnyi, szűk, fekete ruhájához direkt szakította ki a harisnyáját - divattervezője tanácsára.

Kapcsolódó cikk:
Estélyi, újraértelmezve: A 2011-es Story-gála legszexisebb sztárjai »
 

Dia

 	Keresztes Ildikó 	Az X-Faktor egyetlen női mentora földig érő, csillogó estélyiben jelent meg, melyhez fekete kiegészítőket választott.

Keresztes Ildikó

Az X-Faktor egyetlen női mentora földig érő, csillogó estélyiben jelent meg, melyhez fekete kiegészítőket választott.

Dia

 	Shodeinde Dorka 	A fiatal anyuka az ezüst és arany színeiben pompázó, ragyogó, ejtett mellrészű ruhát viselt.

Shodeinde Dorka

A fiatal anyuka az ezüst és arany színeiben pompázó, ragyogó, ejtett mellrészű ruhát viselt.

Dia

 	Nyári Alíz és Edit 	A Summer Sisters tagjai mindig nagyon csinosak, így nem meglepő, hogy a Story-gálára is mindketten elegáns nagyestélyiben érkeztek. Edit talpig feketében pompázott, Alíz ruháját pedig rózsaszín virágok díszítették.

Nyári Alíz és Edit

A Summer Sisters tagjai mindig nagyon csinosak, így nem meglepő, hogy a Story-gálára is mindketten elegáns nagyestélyiben érkeztek. Edit talpig feketében pompázott, Alíz ruháját pedig rózsaszín virágok díszítették.

Dia

 	Liptai Claudia 	Claudia ezúttal egy szokatlanul zárt, hosszú, fekete ruhát viselt, ám így is nagyon dögös volt. A Story olvasói őt választották az év műsorvezetőnőjének. 	Kapcsolódó cikk: 	Liptai Claudia elhunyt édesanyjára emlékezett a Story Ötcsillag Gálán »

Liptai Claudia

Claudia ezúttal egy szokatlanul zárt, hosszú, fekete ruhát viselt, ám így is nagyon dögös volt. A Story olvasói őt választották az év műsorvezetőnőjének.

Kapcsolódó cikk:
Liptai Claudia elhunyt édesanyjára emlékezett a Story Ötcsillag Gálán »

Dia

 	Mérai Katalin 	A Barátok közt anyukája a Strory-gálán igazi dívaként pózolt a kamerának, ruháját egy bohókás, rózsaszín felsővel dobta fel.

Mérai Katalin

A Barátok közt anyukája a Strory-gálán igazi dívaként pózolt a kamerának, ruháját egy bohókás, rózsaszín felsővel dobta fel.

Dia

 	Détár Enikő és Ladinek Judit 	A Dívák éjszakája formáció színésznői együtt érkeztek, és öltüzékük is szinkronban volt. Szexi csipkés ruhájukban hozták a tőlük megszokott bombázó formájukat.

Détár Enikő és Ladinek Judit

A Dívák éjszakája formáció színésznői együtt érkeztek, és öltüzékük is szinkronban volt. Szexi csipkés ruhájukban hozták a tőlük megszokott bombázó formájukat.

Ezt is szeretjük
Fotó: