Estélyi, újraértelmezve: A 2011-es Story-gála legszexisebb sztárjai
A minitől a földig érőig mindenféle ruhát lehetett látni a szombati Story-gálán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint minden vörös szőnyeges eseményen, úgy a február 5-én megrendezett Story Ötcsillag Díjátadó Gálán is a szebbnél szebb vagy éppen az extrém ruháké volt a főszerep az elismerések mellett.

A szervezők előre meghatározták, milyen viseletet várnak el a meghívottaktól. Dress code: black tie - állt a meghívón.

Dress code: black tie

A white tie-nál egy fokkal visszafogottabb kategória a férfiak esetében a fekete szmoking-csokornyakkendő párosítást, míg nőknél a nagyestélyit vagy a koktélruhát jelenti.

Voltak, akik az elvárásoknak megfelelően kitettek magukért, és káprázatos ruhakölteményekben pompáztak, ám olyanok is akadtak, akik sokkal lazábbra vették a figurát.

Nagy Feró például farmernadrágban, piros nyakkendőben és zakóban ment ki a színpadra mentortársaival átvenni a legjobb zenei produkciónak járó elismerést, ám a nemzet csótányaként is emlegetett rockert nehéz is lenne komoly szmokingban elképzelni.

Mini és színes

Nem meglepő, hogy a hölgyek közül Tóth Gabi ruhája volt az egyik legextrémebb: fekete, derekánál szűkített pántos miniruhát viselt, harisnyáját pedig több helyen is kiszaggatta. A Jóban Rosszban sztárja, Szabó Zsófi ugyancsak feltűnést keltett átlagosnak cseppet sem nevezhető ruhájával, melynek felsőrésze kertésznadrágra emlékeztetett, ám színes, virágos szoknyában végződött.

A magyar kórházsorozat többi szereplője inkább a visszafogottabb, elegáns ruhák mellett döntött. A Barátok közt hölgykoszorújának tagjai pedig valószínűleg összebeszéltek, hiszen egytől egyig kitettek magukért: földig érő, ízléses nagyestélyikben pompáztak.

Zséda és Rúzsa Magdi a tőlük megszokott finom eleganciát hozták el a partira, míg Tolvai Reni feltűnő flitterekkel és kövekkel kirakott nagyestélyit vett fel - melyet Makány Márta álmodott meg -, hozzá illő hajdísszel. Kedvese, Kállay-Saunders András pedig szmokingot viselt, melynek mellzsebében egy, Reni ruhájával színben harmonizáló zsebkendő díszelgett.

A legtöbben egyébként partnerükkel érkeztek, és a párok többsége összeöltözött. A férfiak jellemzően feketében voltak, és a hölgyek közül is sokan részesítették előnyben a sötét színeket, de Keresztes Ildikó vagy Shodeinde Dorka például világos, metálfényű ruha mellett döntöttek.

Egy biztos: black tie ide vagy oda, ezen a bulin a kislányosan visszafogottól a dögösön át a meglepőig minden stílus képviseltette magát - mint ahogy ez a színesség magát a gálát megrendező magazint is jellemzi.

Fotók: Femina

Ezt is szeretjük