Stohl Luca kislánya szőke hajasbaba: Róza már 1 éves múlt

Stohl Luca kislánya, Róza idén májusban ünnepelte első születésnapját, a kislány igazi szőke hajasbaba.

Stohl Luca kislánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Stohl Luca kislánya május 3-án lett egyéves. A kis Rózáról friss fotót osztott meg büszke édesanyja.

Stohl Luca kislánya

Tavaly májusban lett édesanya Stohl Luca, azóta időről időre megoszt fotókat kislányáról, Rózáról. Ugyan a büszke anya gondosan ügyel arra, hogy kislánya arcát ne mutassa meg, életük apró, ám annál fontosabb pillanatairól igyekszik megosztani részleteket követőivel. 

"A reggeli rutin része a madárkák és a hálózsák rendezése. Emlékszem mikor Rózát először »becsomagoltam« szinte elveszett a hálózsákjában. Ma már zipzározza, pakolgatja. Hihetetlen, hogy lassan átállunk a tipegő verzióra" - írta Stohl Luca a fotóválogatáshoz, melynek második képén látható a kis Róza, amint a rácsos ágyában ücsörög. 

A képen jól látszik, hogy az egyéves kislány igazi hajas baba, szőke fürtjei egyre hosszabbak. A kis Rózáról készült friss fotót ide kattintva tekintheted meg.

Stohl András volt felesége összeöltözött az unokájukkal: Róza über cuki a gyümölcsös ruhácskában

Stohl András volt felesége tervezte azokat az összeillő ruhákat, amelyeket unokájukkal együtt viseltek a hétvégi programon.

Elolvasom

Cover-fotó: ATV

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük