Steiner Kristóf: „Nem az a lényeg, hogy meleg vagyok”
Steiner Kristóf arról mesélt, hogy miért zavarja, ha kutyái és melegsége miatt beskatulyázzák az emberek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg külföldön egyre több ismert személyiség meri felvállalni másságát, addig hazánkban - köszönhetően a nagyfokú elutasításnak és a tolerancia hiányának - sok művész és közéleti személyiség tartja titokban a tényt, hogy saját neméhez vonzódik.

Steiner Kristóf azonban nem tartozik közéjük, a népszerű 28 éves műsorvezető ugyanis 2005-ben vállalta fel először a nyilvánosság előtt homoszexualitását. Nem lehetett könnyű dolga, hiszen sokan azóta is csak erre emlékeznek vele kapcsolatban, de az extévés néhány hónapja kibújt az őt övező általánosítások terhe alól.

Azt szeretné, hogy megértsék az életét

Steiner Kristóf néhány hónapja a Cool Live műsorában Zimány Lindának mesélt első könyve, a Gumimatrac a Gangeszen című önéletrajzi regény részleteiről, amitől az egykori műsorvezető azt reméli, az emberek végre megértik az életét.

Ezúttal a tévésztár minden apró, ám fontos részletét elmesélte eddig leélt közel 30 évének, sőt, az olvasókat még a megszületése előtti időszakba is elkalauzolta.

Megtudhatjuk például, hogy miként találtak egymásra a szülei, szinte szemtanúi lehetünk annak, hogyan nevelkedett a kis Kristóf, a történet pedig Tel-Avivban ér véget, ahová nemrégiben költözött a kedvesével.

Nem az a lényeges, hogy meleg

- Bár én mindig is millió dolgot kommunikáltam a világ felé, sajnos a közönség hibája, hogy nagyjából csak az ivódott be a köztudatba, hogy van egy kopasz kutyám, és meleg vagyok, pedig ez nem lényeges. Most viszont nem egy újabb oldalamat mutatom meg, hanem a valódi életemet.

Így talán megértik az emberek, mit is csinálok, és milyen vagyok valójában. Ezúttal nem lesz semmilyen botrány! - nyilatkozta a sztár.

Kristóf azt is elárulta, eddigi kritikusai, köztük a Csillag születik zsűritagja, Fáy Miklós szerint a mű legérdekesebb része nem az, ahogy Kristóf megvalósította gyermekkori álmát, miszerint híres lesz, sokkal inkább családi életének részletgazdag és színes leírása.

Fotók: cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük