Nem a párjától születik gyereke a magyar műsorvezetőnek
A részletek
Steiner Kristófnak béranya szülne két gyereket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steiner Kristóf három éve küzd, hogy szülő lehessen - eddig eredménytelenül. A VIVA TV műsorvezetője most bejelentette, ikrei fognak születni.

A 31 éves sztár gyerekeinek azonban nem párja ad életet. A magyarázat egyszerű: a hazai közszereplőket tekintve elsők között vállalta fel homoszexualitását a Blikk címlapján.

Biológiailag egy anya, de két apa

Steiner Kristóf 2011. szeptember 21-én házasodott össze Matan Attias izraeli orvossal. Esküvőjüket a VIASAT3 kamerái is megörökítették.

A hét éve együtt élő szerelmesek már évek óta gyereket szeretnének. Először az örökbefogadást fontolgatták, de erre nem volt lehetőség.

Az egykori műsorvezető szomorúan nyilatkozta a Frizbinek, hogy meleg pár lévén sem külföldön, sem Magyarországon nincs esélyük az adoptálásra.

Nem adták fel, és tovább kutatták a módját a gyerekvállalásnak. Kitartásuk most meghozhatja a gyümölcsét: az Amerikában legális béranyaság lehet a megoldás, azaz egy idegen nő hordaná ki a meleg pár gyerekeit.

A műsorvezető mindenképpen ikreket szeretne, hiszen így ő és szerelme is apává válhat. A modern technikának köszönhetően létezik egy olyan eljárás, melynek során egy nő két különböző férfitól lehet terhes egy időben. Ily módon a születendő ikrek közül az egyiknek a sztár, a másiknak orvos kedvese lenne az édesapja.

Steiner Kristóf normálisnak neveli gyerekeit

A műsorvezető fontosnak érzi, hogy a leendő utódjainak biztosítsa a kellő szabadságot. Nem gondolja, hogy gyermekei szexuális beállítottságát befolyásolná, hogy két apukájuk van. Szerinte nem törvényszerű, hogy gyerekei is melegek lesznek.

Fontosnak tartja, hogy a gyerekek első pillanattól tudjanak mindenről. A picik a kezdetektől tisztában lesznek a családi viszonyokkal és azzal, hogy ki a valódi édesanyjuk.

A Frizbinek elmondta, hogy számára teljesen mindegy, hogy a csemetéi fiúknak, vagy lányoknak udvarolnak majd.

- Édesem, a világ színes, keresd meg a boldogságod, én mindenben támogatlak - árulta el nevelési alapelvét a műsorvezető.

A sztár még azt is hozzátette, hogy akkor sem fog zavarba jönni, ha a fia tanácsot kér a lányokról, hiszen elég tapasztalata van ahhoz, hogy megfelelő válaszokat adjon.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük