St. Martin le sem tagadhatná a fiát - A 32 éves Martin jóképű színész lett
St. Martin fia 2014 óta lép fel a Budapesti Operettszínházban.

st-martin-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

St. Martinnak mostanáig összesen 23 lemeze jelent meg, amelyek olyan sikeresek lettek, hogy a mai napig ő a magyar instrumentális zene első számú előadója. Az eredetileg Szentmártoni Imre néven született zenészről kevesen tudják, hogy van egy fia, Szentmártoni Norman, aki 1985-ben született meg, amikor a szaxofonos mindössze 20 éves volt.

St. Martin fia gyerekkorában orvos szeretett volna lenni, a gimnáziumi évei alatt tanulmányai is errefelé orientálódtak, végül azonban a Corvinus Egyetem gazdaságinformatika szakán tanult. Tanulmányait a Pesti Broadway Stúdióban fejezte be, aminek az elvégzése után elnyerte a színházi és filmszínész minősítést. Első szerepét 2014-ben kapta a Rómeó és Júlia című musicalben, amiben ő keltette életre Escalust, Verona hercegét.

St. Martin és fia, Szentmártoni Norman.
St. Martin és fia, Szentmártoni Norman.
Fotó: minelli.hu, operett.hu

A 32 éves Szentmártoni Norman szabadidejében sportol, országos dzsúdóbajnok, jelenleg pedig crossfitezik. Ideje nagy részét a színház, valamint az éneklés tölti ki. 2011 óta Európa-szerte turnézik legsikeresebb előadásával, A Szépség és a Szörnyeteggel, melyben a Szörnyeteg szerepét alakítja nagy sikerrel.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük