Ezzel a hajjal nem sokan dicsekednének! Íme, Soma netre feltöltött fotója
Soma moncsicsifrizurával és sima hajjal is meglepte rajongóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Soma pár napon belül két tőle szokatlan frizurával lepte meg rajongóit. A TV2 Sztárban sztár című műsorában felismerhetetlen külsővel, frufruval és egyenes, fekete hajjal állt színpadra, tegnap pedig egy tinédzserkori igazolványképét osztotta meg a Facebook-oldalán. Az utóbbin látható frizurával nem sokan dicsekednének, a 47 éves énekesnő azonban még ezt a régi felvételt is utánozhatatlan humorával kommentálta.

- Gondoltam ezt megmutatom. Somogyi Gyöngyi(ke), 14 évesen, tele ambícióval és önbizalomhiánnyal. Elmondani nem tudom, mennyire utáltam ezt a hónaljszőr szerű Rhoda Scott frizurát! - olvasható a kép mellett közösségi oldalán.

Azt is elárulta, hogy 11 éves koráig egyenes tincsei voltak, csak a nővé válását követően változott hajának szerkezete. Ezután majdnem hat éven át szinte minden este bevizezett hajjal és vagy sapkában, vagy kendőben aludt, hogy lenyomjam a göndörséget. Ezzel azonban csak azt érte el, hogy vizes, szellőzetlen haja még korpás is lett.

Nézd meg, milyen tőle szokatlan frizurákkal lepte meg a közönséget Soma!

Főkép-fotó: RTL Klub Sajtóklub.

Jól áll neki?

Számos magyar sztár változtatott az elmúlt egy évben frizuráján. Várkonyi Andrea például megnövesztette a haját. Ördög Nóra és Liptai Claudia is úgy döntöttek, hadd nőjenek a tincsek. Soma és Pokorny Lia egyenes hajjal, Oroszlán Szonja új hajszínnel döbbentette meg a rajongókat. Ki melyik hajviselettel néz ki jobban?

Ezt is szeretjük