Som-Balogh Edinát rég láttuk ilyen dögös ruhában: csillogó minit húzott a premierre

Som-Balogh Edina és a Barátok közt egykori sztárjai így néztek ki az Elvis című film premierjén.

som-balogh-edina-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Som-Balogh Edina csillogó miniruhát húzott az Elvis című film premier előtti vetítésére. A szőke szépséget rég láttuk ennyire dögös szerelésben: a rövid fazon formás lábait, a rafináltan kivágott felsőrész szexi dekoltázsát mutatta meg.

Baz Luhrman rendezése 2022. június 24-én került a hazai mozikba az InterCom forgalmazásában. Az alkotás díszbemutatóján több sztár is részt vett.

Som-Balogh Edina miniruhában

Az alkotás Elvis Presley gyerekkorát, fiatal éveit és színpadi sikereit mutatja be. Továbbá a kapcsolatát Tom Parker ezredessel. A címszereplőt Hollywood új felfedezettje, Austin Butler játssza, míg Parker bőrébe Tom Hanks bújt, de feltűnik a filmben a Stranger Things című sorozatból megismert Dacre Montgomery is.

A premieren nem Som-Balogh Edina volt az egyetlen, akit az ország a Barátok köztben ismerhetett meg. Többek között Nyári Dia és Nagy Alexa is kíváncsiak voltak az Elvisre, ráadásul mindannyian a dögös megjelenésre szavaztak. A moziról készített Instagram-bejegyzéseik alapján a véleményük is egyöntetű: mindannyian imádták a filmet.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szexi volt Som-Balogh Edina az Elvis premier előtti vetítésén, illetve a többi Barátok közt-ös színésznőt is láthatod.

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük