„A legnagyobb hazug!” Solti Ádámról megdöbbentő dolgokat mondtak társai

Solti Ádámnak nagyon rosszulesett, hogy mit gondolnak róla társai Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsorban.

Solti Ádámot hazudnak nevezték
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban harmadik részében több játékos is kellemetlen helyzetbe került, de a legkínosabban Solti Ádám érezte magát. 

A napi próbatétel egy szociometria volt: ki kellett találni, hogy mire gondol a csapat többsége. Egy versenyző a víz fölött lebegő hintában ült, és ha az adott kérdésre nem ugyanazt a nevet írta, mint a csapata, akkor egyre lejjebb eresztették. 

Solti Ádámot hazugnak nevezték

Dr. Gyenesei Leilát nem merítették a vízbe, nagyon jól tudott a csapata fejével gondolkodni, de ennek ára volt: Solti Ádámnak nagyon rosszulesett, hogy több kérdésre is az ő nevét írták.

solti-adam
Fotó: RTL/Katona László

„Ki az, aki mások hátán próbál előbbre jutni ebben a játékban?” - hangzott az első kérdés, amire a színész nevét írták csapattársai, Görög Zita, Vásáry André és Görgényi Fruzsina színésznő is, aki Solti Ádámhoz hasonlóan szintén szerepelt a Barátok köztben

- Azért rosszulesik – bukott ki a 43 éves sztárból, aki a kulisszák mögött azt mondta, igazából örül az ilyen feladatoknak, mert legalább megtudja, mit gondolnak róla mások. 

„Ki itt a legnagyobb hazug?” - amikor erre a kérdésre Solti Ádám neve került fel válaszként, az arca viszont egyáltalán nem örömöt tükrözött.

- Nagyon nem vagyok boldog… de hát ez egy játék - vallotta be szemmel láthatóan nagyon lesújtva. 

Magyar sztárbotrányok

Solti Ádám neve tavaly azzal került sokszor címlapra, hogy megcsalta feleségét, a félrelépésből pedig gyermeke is született.

A magyar színész bevallotta: megcsalta feleségét, gyereke is született szeretőjétől

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: RTL/Udvardi Attila 

Ezt is szeretjük