Új fogalom született: intim szépség
A műtét nélküli intim plasztika Magyarországra érkezett!
Számos problémára megoldás, hogy a nők élete jobb legyen. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt már tudjuk, hogy a 40 az új 30, és az 50 az új 40. De mielőtt megijednénk, hogy mi nem hallottunk erről az új matematikai képletről, elmagyarázzuk, mit jelent ez. Ma nem azt jelenti nőnek lenni, mint 100 évvel ezelőtt. Napjainkban a 40 és 60 év közötti nők nagyon aktív életet élnek, a munkában és a magánéletben egyaránt. Egyre többen szülnek 40 év felett, és sokan vágynak arra, hogy 60 éves korukban, sőt, 70 felett is aktív szexuális életet éljenek.

Ennek érdekében nagyon odafigyelnek az ápolt külsőre, igényes öltözködésre. Ehhez az is hozzá tartozik, hogy ne csak az arcuk legyen fiatalos, jogos igényként merül fel az intim területek fiatalon tartása is.

Az intim egészség és szépség új korszaka

Sajnos a biológiai órát nem lehet megállítani, ezért különösen 40 év felett egyre több nőnél probléma a tág hüvely, a hüvelyszárazság vagy az inkontinencia. Esztétikai probléma csupán, de sok mindenkit zavar az intim területek bebarnulása is a kor előrehaladtával. Mi a megoldás? Műtét, inkontinenciabetét - hát elég borzasztóan hangzik.

A műtéttől maguk az orvosok is ódzkodnak a hegképződés és a kockázatok miatt. Arról nem is beszélve, hogy szűkebb lesz a hüvely, de a szárazság problémáját nem oldja meg. Az inkontinenciával ugyanez a helyzet. Marad a műtét vagy a betét. De ki az a dögös középkorú nő, aki pelenkában akar járni? És mi a helyzet azokkal a negyvenesekkel vagy fiatal nőkkel, akik szültek már, és olyan tág maradt a hüvelyük, hogy sem ők, sem a partnerük nem élvezi az együttléteket? Itt a megoldás: a Petit LadyTM lézeres hüvelyszűkítés, inkontinenciakezelés és intim fiatalítás.

Világújdonság: hüvelyszűkítés lézerrel, fájdalom és lábadozás nélkül

A tág hüvely szülés után vagy a változókorban nagyon sok nőnek okoz problémát. Az örömtelen együttlétek vagy a partner elégedetlensége szépen lassan leépíti az önbizalmat. Az ehhez gyakran társuló hüvelyszárazság tovább növeli a gondot. Eddig a műtét volt az egyetlen hatékony megoldás, de most végre megérkezett Magyarországra elsőként a SolenneMed Esztétikai Központba a világ vezető, leginnovatívabb lézerberendezés-gyártójának, a Lutronic lézercégnek a Petit LadyTM elnevezésű, kimondottan nőgyógyászati problémákra fejlesztett lézere.

A technológiát a Harvard Egyetem orvosprofesszorainak együttműködésével tökéletesítették. A lézeres kezelőfej gyengéden és teljesen fájdalommentesen, 360°-ban juttatja a hüvelyfalba a lézerfényt, a legmélyebb szöveti rétegig. A kezelés hatására a hüvelyfal kollagénállománya megsokszorozódik, az elvékonyodott szövetek újra megtelnek élettel, megvastagodnak.

A Petit LadyTM kezelést nőgyógyász szakorvos végzi, a beavatkozásról ingyenesen tájékoztatást kaphatsz diplomás szülésznőinktől, akikkel nyíltan beszélhetsz a problémádról, teljes diszkréció mellett.

Jelentkezz ingyenes konzultációra itt:
www.intimszepseg.hu

A hüvelyflóra újra egészséges lesz, megszűnik a hüvely szárazsága, és ellenáll a fertőzéseknek. Az eredmény: új, egészséges, fiatal hüvely. Egy kezelés mindössze 20 perc, általában 3-5 kezelésre van szükség, de a partner már az első kezelés után érzi a pozitív változást.

Örökre elfelejtheted az inkontinenciabetétet

A hüvely megereszkedése szülés után vagy változókorban gyakran okoz inkontinenciát. Egy tüsszentés vagy köhögés során is jelentkezhetnek a kellemetlen tünetek. Betétet senki nem hord szívesen, de sokszor nincs más megoldás. A Petit LadyTM kezelésnek köszönhetően azonban megszűnhet az inkontinenciád, és nyugodtan elfelejtheted a betétet. A lézeres kezelőfej 90°-ban, célzottan azt a szöveti réteget kezeli a hüvelyfalban, amelynek előreesése, megereszkedése okozza az inkontinenciát. A kezelés hatására a renyhe hüvelyfal visszahúzódik, így megszűnnek a nyomás okozta kellemetlen tünetek. Újra teljes életet élhetsz.

10 évet letagadhatok alul is?

Hölgyek, ez az a téma, ami végképp nem kerül elő gyakran még barátnők között sem, és mivel nem egészségügyi probléma, az orvost sem zaklatjuk vele, igaz? Ugyanakkor elgondolkodsz azon, hogy milyen jó lenne, ha újra rózsaszín és selymes lenne, nem? Azt is tudjuk, hogy a párunk is titkon örülne neki, még ha nem is mondja. Miért ne fiatalodhatnál meg mindenhol?

Nos a Petit LadyTM ezt is tudja. A kimondottan a külső nemi szerv fiatalítására fejlesztett kezelőfej finoman lehámlasztja a megvastagodott és elszíneződött hámréteget, és a mélyebb szövetekben beindítja a kollagéntermelést. Így a külső nemi szerv teljesen megújul, és végül, de nem utolsósorban a hüvelybemenet is szűkebb lesz.

A Petit LadyTM lézeres kezelésnek köszönhetően nincs szükség plasztikai vagy nőgyógyászati műtétre, fiatalos maradhatsz, megélheted és élvezheted a nőiességed. Mivel a Petit LadyTM eljárás nem műtéti beavatkozás, nincs felépülési idő, fájdalom és hegképződés. A kezelés után rögtön visszatérhetsz a napi rutinhoz.

A Petit LadyTM kezelést nőgyógyász szakorvos végzi, a beavatkozásról ingyenesen tájékoztatást kaphatsz diplomás szülésznőinktől, akikkel nyíltan beszélhetsz a problémádról, teljes diszkréció mellett.

Jelentkezz ingyenes konzultációra itt:
www.intimszepseg.hu
Ezt is szeretjük