Görög Zita vallomása: elárulta, mit titkolt éveken keresztül
A gyönyörű modellnek és műsorvezetőnek is volt mit titkolnia. De ennek most vége! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Görög Zita már éppen hormonkezelésre készült, a Trendmánia háziasszonya ugyanis megelégelte problémás arcbőrét. Csakhogy a sors közbeszólt, pont időben talált rá arra a műtét nélküli arckezelésre, ami gyakorlatilag kicserélte és meggyógyította bőrét.

- Az elmúlt 18-20 év alatt a smink teljesen kikészítette a bőrömet, egyszerűen semmi nem hozta rendbe. Ráadásul odáig fajult mindez, hogy az arcbőröm érzékenysége miatt sokmindenre allergiás lettem. Az összes bőrgyógyász azt javasolta, hogy legalább tíz évig ne viseljek sminket, de ugye ezt a televíziós és filmes munkáim miatt nem tudom vállalni - mesélte Zita.

A 35 éves, fantasztikusan gyönyörű műsorvezetőnő problémájáról a külvilág mitsem tudott. A modellt, a csodálatos kétgyermekes családanyát látta benne mindenki, csakhogy a smink alatt évtizedek problémái lapultak. Mindez azonban már csak a múlt, mert mielőtt belement volna a hormonkezelésbe, Zita rátalált az INFINI kezelésre.

Görög Zita arckezelése

Az INFINI az orvos-esztétikai beavatkozások közül a legnagyobb világújdonság. Segítségével megvalósítható a teljes 3D-s arcmegújítás. A rádiófrekvencia frakcionáltan, azaz pontokban jut be a bőrbe, a mindössze 200 mikronméter vékony tűkön keresztül. Az energia bejutás mélysége, mennyisége és sugárzási ideje is precízen szabályozható.

Ennek köszönhetően az INFINI kezelés rendkívül biztonságos és hatékony. Nincs gyógyulási idő, az eredmény pedig lélegzetelállítóan természetes és szép lesz. A precíz beállításoknak köszönhetően az INFINI verhetetlen a ránctalanításban és a különböző bőrproblémák kezelésében.

- Már az első kezelés után látszódott a javulás. Most viszont, már túl a harmadikon azt mondhatom, hogy kicserélődött az arcbőröm. Már nem szégyellek smink nélkül az utcára menni. Sőt, nem csak az apró pattanások tűntek el, hanem a szemem körüli ráncok is - mondja elégedetten Zita.

Zita bőrmegújulását nemcsak operatőre vette észre. 8 éves kisfia folyamatosan dicséri szépségét és végre akkor sem kell már sminkelnie, amikor kislányával rohan oviba.

Ingyenes konzultációs lehetőség!

Arcplasztika nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatal, hibátlan bőröd. Most ingyenes segítséget és tanácsadást kérhetsz: add meg az adataidat, és hamarosan visszahívnak, hogy részletesen egyeztessetek a lehetőségekről. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes tanácsadáson!

- 35 évesen újra 25-nek nézek ki és végre smink nélkül sem tartom csúnyának magam. Nincs több dilemma a tükör előtt reggelente, hogy el merjek-e szaladni az oviba smink nélkül. Ráadásul két filmben is szerepet kaptam, a forgatásokon máris csodájára járnak az arcomnak.

Az INFINI sikerének titka, hogy nem csupán a tünetet kezeli, mint a feltöltő anyagok, hanem a ráncosodás és a bőrproblémák okát szünteti meg. Szó szerint, visszafordítja az időt.

solennemed_2.jpg

Az INFINI jelenleg az egyetlen olyan eljárás, ami valóban hatékony megoldást nyújt a halvány és mély ráncok kezelésére, valamint az egyéb bőrproblémák, hegek, tág pórusok ellen. A rádiófrekvencia a mikro tűk segítségével precízen, a megfelelő mélységben tűhegynyi pontossággal célozza meg azt a pontot ahol a kollagén képződést be kell indítani. Egy kezelés során több mint 50 ezer ponton képződnek új kollagén rostok, teljesen újjáépítve az arcot.

Az INFINI, Magyarországon kizárólag a SolenneMed Esztétikai Központban érhető el. Jelentkezz be még ma egy ingyenes konzultációra!

Ismerd meg te is a sztárok legféltettebb szépségtitkait. Kattints a részletekért!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük