Molnár Andi bevallotta, ő is hajlamos a hízásra
De talált egy módszert, amivel megszabadulhat a feleslegtől
Ettől karcsú a táncművész. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szombat esti láz legjobb nője volt – írták internetes oldalak egyáltalán nem túlozva a műsor kapcsán – és valóban, Molnár Andrea teste olyannyira tökéletes, hogy bizony sokan irigylik. Ám a táncművész, műsorvezető tudatos életvitelét bárki követheti, csak akaraterő kell hozzá.

- Fitnessversenyzőként megtanultam a táplálkozástudománynak azt a tiszta módszerét, amit a testépítők is használnak. A mesterdiplomámat is a sportolók táplálkozásáról írtam. Pontosan tudom, hogy nekem mi a jó – mondja Andi.

A táncművész elképesztő tudatossággal éli mindennapjait, nem mindig szigorú magához, de ha véletlenül elcsábul egy süteménytől, akkor dupla távot fut.

- A nyárra is több versenyt kijelöltem már, ahol szeretnék félmaratont futni. Örömfutásnak hívom azt, amit heti két-három alkalommal teszek. Vagyok olyan szerencsés, hogy a kertünkből indul a budakeszi erdő, ami valósággal vonz. Én Dunavarsányban nőttem fel, ott is mindig futottam a természetben.

Segítség a zsírbontásban

Andi emellett az általa jelenleg legjobbnak tartott zsírbontó módszerrel tökéletesíti a testét, mert ahogy mondja, az ő testén is vannak olyan pontok, amelyek a napi tánccal, mozgással, sőt táplálkozással sem formálhatók. Pont ezen testtájakra fejlesztették ki az alakformálás legújabb technológiáját, az elektromágneses zsírbontást.

Jelentkezz be ingyenes testanalízisre!

A SolenneMed Esztétikai Központban most különleges kedvezményekkel próbálhatod ki az enCurve zsírbontást! Jelentkezz be ingyenes vizsgálatra, hogy pontosan megtudd, mennyi rajtad a valós felesleg, amitől meg kell szabadulnod!

Ez a fogyasztó-alakformáló eljárások között a legnagyobb hatékonysággal, gyorsan és egyszerre nagy területen dolgozik, elsősorban a hasi és a fenéktájékon található zsírt bontja le.

A világújdonságnak számító enCurve Magyarországon a SolenneMed Esztétikai Központban érhető el. Az itthon is egyre népszerűbb, fájdalommentes kezelés nagyjából 20 perces, ami alatt a páciens nyugodtan pihenhet. Az egyedi frekvenciájú elektromágneses hullámok csak a zsírsejtekre hatnak, az izom- és bőrszövetben nem nyelődnek el.

Andi május óta az enCurve első számú rajongója, hiszen ő is hajlamos a hízásra. Emellett csak délelőtt eszik gyümölcsöt, este pedig saláta van terítéken. Tinédzser korában ő is átesett a testképzavaron, bő pulcsikban járt és nem volt büszke a testére. Ez persze már a múlté, bár jobban szeretné, ha most is inkább az eszét értékelnék, mintsem a testét. A három nyelven beszélő, több diplomás táncművész szerencsére minden tekintetben csúcsformában van.

Jelentkezz be ingyenes testanalízisre!

A SolenneMed Esztétikai Központban most különleges kedvezményekkel próbálhatod ki az enCurve zsírbontást! Jelentkezz be ingyenes vizsgálatra, hogy pontosan megtudd, mennyi rajtad a valós felesleg, amitől meg kell szabadulnod!
Ezt is szeretjük