Így tökéletesíti testét Molnár Andrea
Tanuld el a módszerét, és fogyj egy-két méretet!
A versenytáncos mindent tud az alakformálásról. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Andrea sok mindenen túl van már, a profi versenytáncos megélte a sportolói lét hullámvölgyeit és felemelő pillanatait egyaránt. Most úgy érzi, révbe ért, és végre álmai megvalósításán dolgozhat. Andi életéből azonban ma sem hiányozhat a sport, és tökéletes alakjára is szigorúan ügyel.

Esküvőre készül a tánc szerelmese

Molnár Andrea táncművész életében most az esküvőszervezés foglalja el az első helyet. Bár párjával nem is olyan rég ismerkedett meg, mégis, a tökéletes összhang bizonyosságot jelent számára.

- Ez valóban nem egy régi kapcsolat, mégis belevágunk. Az ember ezt egyszerűen érzi, és nem látunk kifogást ellene - meséli Andi boldogan. - Ezért is döntöttünk az esküvő mellett. Szeretnénk még idén nyáron megtartani, de egyelőre nem találtuk meg az ideális helyszínt.

Andi a kisangyal, a párja pedig a kisördög a bal vállán - ahogy fogalmaz. Hiszen amíg Andi élete főleg az étkezési szabályok betartásáról szól, addig kedvese éjjel kettőkor nyugodt szívvel ehet nutellás zsemlét fagylalttal.

- Nagyon szeretek enni, imádom az ízeket, főleg az édességeket, de tudom, hogy egy süti ajándék nekem. Ellen tudok állni, mert felfogom, hogy mivel jár. Sokan azt gondolják, hogy a tánc mint hivatás már önmagában elegendő ahhoz, hogy valaki hibátlan alakkal rendelkezzen. Valójában mindig nagyon oda kell figyelnem az étkezésemre, és hogy milyen kiegészítő mozgást végzek.

A testeddel bármit el tudsz érni

Andi szerint bárki elérheti azt a testet, amire vágyik. Nem szabad letargiába esni amiatt, ha valakin plusz súly van, mert az csak átmeneti. Mindenen lehet változtatni - vallja.

- Anyukámat végignéztem, ahogy az egész életét végigfogyókúrázta, ő egy élő ellenpélda számomra, hogy mit nem szabad. Ma már ő is hallgat rám, sportol és egészségesebben étkezik, sőt, tanácsot kér tőlem. Én sem vagyok tökéletes. Ahogy Náray Tamás mondta mindig: Molnár Andinak nem jutott derék. De megtanultam úgy öltözködni, hogy ez ne látszódjon - meséli mosolyogva.

Emellett Andi rátalált arra a jelenleg leghatékonyabb zsírbontó módszerre, amellyel tökéletesíteni tudja a testét. A futás mellett az enCurve kezelésre esküszik, amelynek elve a rövidhullámú elektromágnes által kiváltott hipertermia.

Az alakformáló-zsírbontó kezelés csakis a zsírsejteket bombázza, úgy, hogy azok fokozott rezgésbe jönnek, és végül saját súrlódási hőjüktől felbomlanak. Az enCurve kifejezetten a legproblémásabb hasi és hastájéki zsír bontásának hazai ásza. Molnár Andi az elsők között próbálhatta ki a legújabb módszert, és így már teljes nyugalommal húz táncruhát, nyáron pedig remélhetőleg menyasszonyi ruhát.

- 33 éves vagyok, sok mindenen túl már: a versenyzésen, annak hullámvölgyein és magaslatain. Most az örömfutás, az esküvőszervezés és az álmaim szövögetése a legfontosabb. Legszívesebben életmódmagazint vezetnék, de hosszú távú terveim között szerepel egy olyan műsor, amely a táncot népszerűsíti.

Ha te is sok diétát és mozgásformát kipróbáltál már, rendszeresen edzel, de mégsem sikerült még elérned az álomalakot, annak több oka lehet. Elképzelhető, hogy életformád nem engedi, hogy az utolsó kilókat leadd. Ha például ülőmunkát végzel, vagy sokat stresszelsz, könnyen támadhatnak gondjaid a hason vagy fenéktájékon lévő zsír eltüntetésével. Szerencsére ma már létezik olyan nem műtéti technológia, amivel teljes biztonsággal, gyorsan és egyszerre nagy területen, fájdalom és lábadozási idő nélkül ledobhatsz egy-két ruhaméretet magadról!

A világújdonságnak számító enCurve rövidhullámú elektromágneses hullámai speciális frekvencián, szelektíven a zsírsejteket célozzák. A sejtek rezgése a besugárzott energia hatására fokozódik, ami hőt termel. Megfelelően magas hőmérséklet elérésekor, 45°C-on a zsírsejtek széttöredeznek, felbomlanak, majd a sejtmaradványokat a szervezeted természetes anyagcsere-folyamatai távolítják el.

Személyre hangolt karcsúsítás

A berendezés kibocsátott energiaszintjét intelligens szoftver vezérli, ami képes tested ellenállásának valós időben történő, folyamatos mérésére. A mért értékek alapján a speciális alkalmazás automatikusan maximalizálja és kiigazítja az energiabeállításokat. Ez garantálja a kezelés lehető legjobb eredményét, ugyanakkor a biztonság szempontjából is fontos, mert egységes hőeloszlást biztosít a megcélzott szövetben.

Egy kezelés mindössze fél óra, és heti egy alkalom ajánlott. Így akár egy hónap alatt megszabadulhatsz a zavaró hasi zsírpárnáktól. Az enCurve zsírbontás kiválóan kombinálható más alakformáló-feszesítő kezeléssel is. A SolenneMed Esztétikai Központban a 4 alkalmas enCurve bérlet mellé most ajándék VelaShape narancsbőrkezelés-bérlet jár, hogy a látványos zsírcsökkenés mellett bőröd feszességét is fokozhasd!

Ingyenes konzultáció, testösszetétel-analízis, bejelentkezés:
+36 1 231 6047
www.solennemed.hu
Ezt is szeretjük