A Szomszédok egykori Almája bevallotta, milyen kezeléssel tartja fiatalon az arcát
A színésznő őszintén mesélt az öregedés elleni küzdelméről.(x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fehér Annáért a nyolcvanas évek óta rajong érte a nagyközönség. 1982 óta a József Attila Színház tagja, jelenléte a színpadon folyamatos. Bár keveset és ritkán beszél magáról, személyisége annál lenyűgözőbb.

- Nagyon igyekszem, hogy megbecsüljem az életemet, nemcsak akkor, amikor sikeres, hanem mindig. Én nagyon szeretek élni. Szeretem a szakmámat, ahogy az élet bánik velem. Boldog vagyok, hogy megadatott az a csoda, hogy van egy kisfiam. Persze az élet velem sem mindig bánik kesztyűs kézzel, de igyekszem mindig mindenre megoldást találni - mondja a színésznő, aki igazán szenvedélyes, olyan ember, akit az érzelmei vezérelnek.

Óvja és védi a magánéletét, miközben igyekszik örömben élni a világgal. Hűséges a szakmájához és a munkahelyéhez, személyisége elegáns, magával ragadó, akárcsak kisugárzása.

- Nagyon sok külső, kívülről jövő dolgot csinálhatunk magunkkal, de a legfontosabb, hogy milyenek vagyunk belül, hogyan tudunk önazonosak lenni. Ha mindig előre tudok lépni, vagy fel tudok állni valami nehézségből, és megértem, hogy az miért történt velem, akkor az olyan sugárzást ad, amitől az ember a harmóniáját sokáig őrzi - folytatja Anna.

Fehér Anna szépsége is a természetességében rejlik. Ahogy saját magával és a testével bánik, az számára a világ legegyszerűbb dolga, eredendően ösztönösen cselekszik.

- Mindig azokat az ételeket szerettem, amelyek egészségesek, imádom a zöldségeket, a gyümölcsöket. Szeretek tornázni, a színházban is tartok tornaórát a kolléganőimnek. Pontosan tudom, hogy a testem is hozzátartozik a szakmámhoz.

Anna mindig ápolta szépnek tartott bőrét, és mindig azokat a kozmetikai kezeléseket kedvelte, amelyek a természetességét és bőre egészséges működését erősítik. Ezért vállalta az INFINI kezelést, amely új dimenziót hozott el a ráncok és bőrproblémák kezelésében.

Plasztikai műtét nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatalos és hibátlan a bőröd!

Az INFINI kezelés a SolenneMed Esztétikai Központban érhető el, ingyenes konzultációs és bőrdiagnosztikai lehetőséggel. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes konzultáción!

Bejelentkezés az ingyenes konzultációra: www.solennemed.hu

- Fiatal lány korom óta járok kozmetikushoz, szeretem az arcmasszázst, és fontosnak is tartom. Egy nagyon jó francia kozmetikai könyvben olvastam, hogy "hölgyeim, a gravitáció ellen küzdenünk kell". Azért próbáltam ki az INFINIT, mert tudtam, hogy csak a saját bőrömet készteti munkára. Nagyon félteném az arcomat bármi olyan külső beavatkozástól, ami a mimikámat befolyásolná. A szakmám miatt elsősorban, de nem csak a szakmám miatt. Ez a kezelés viszont a bőrömet készteti megújulásra és munkára, nagyon kíváncsi voltam rá.

Nézd meg Fehér Annával készült exkluzív videointerjúnkat!

Anna módszere, az INFINI az orvos-esztétikai beavatkozások közül a legnépszerűbb eljárás, amelynek segítségével megvalósítható a teljes 3D-s arcmegújítás. Az arannyal bevont, mindössze 200 µm vékony mikrotűk segítségével a rádiófrekvencia a bőr mélyebb rétegeiben - pontosan 3-1,5 mm mélyen - stimulálja a kollagénállományt, ezáltal olyan problémákat kezel, mint a mélyebb és felületi ráncok, a zsíros, pattanásos bőr, illetve a pigmentált elváltozások.

Az INFINI az egyik legnépszerűbb beavatkozás az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában. Sikerének titka, hogy nem csupán a tünetet kezeli, mint a feltöltő anyagok vagy a botox, hanem ténylegesen előidézi a szervezet természetes gyógyító reakciót. Az energiabejutás mélysége, mennyisége és sugárzási ideje is precízen szabályozható. Ennek köszönhetően a kezelés rendkívül biztonságos és hatékony. Egy kezelés során több mint 50 ezer ponton képződnek új kollagénrostok, teljesen újjáépítve az arcot.

A kezelés úgynevezett színvak eljárás, aminek köszönhetően minden évszakban, még a napsütéses nyáron is biztonságosan alkalmazható. Természetesen a frissen kezelt arcot védeni kell a direkt napfénytől, amíg a kezelés okozta mikrosérülések regenerálódnak, de megfelelő fényvédelem mellett az INFINI a nyári hónapokban is biztonsággal igénybe vehető.

Plasztikai műtét nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatalos és hibátlan a bőröd!

Az INFINI kezelés a SolenneMed Esztétikai Központban érhető el, ingyenes konzultációs és bőrdiagnosztikai lehetőséggel. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes konzultáción!

Bejelentkezés: www.solennemed.hu
Ezt is szeretjük