7 hónapig sikerült titkolni! Jön a baba a magyar sztárnál
Sipos Tamás és felesége gyermekáldás elé néznek, Linda már a hetedik hónapban van.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy az esküvőt, úgy a terhesség hírét sem verte nagydobra Sipos Tamás és felesége, Linda.

Sipos Tamás és Linda idén áprilisban

Az Irigy Hónaljmirigy énekesének párja már a hetedik hónapban van. 

Már a 7. hónapban van

Sipos Tomi és kedvese Linda öt éve alkotnak egy párt, és a mai napig ugyanolyan szerelmesek, mint az első percben. Családra mindketten nagyon vágytak.

- Minél hamarabb szeretnénk saját családod alapítani Lindával, nagyon vágyunk rá mindketten. A kapcsolatunk napról napra erősebb, mindennap szeretem éreztetni a párommal, hogy milyen fontos nekem. Gyakran készítek neki meglepetéseket a konyhában, ő pedig egyszer csinált nekem egy montázst, az összes kedvenc zenészem képével, amit fél éven keresztül titokban készített - mesélte Az irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja idén tavasszal.

Május végén a pár szűk, családi körben kelt egybe. A menyasszony akkor már várandós volt. Sipos Tomi feleségét a napokban az egyik bulvár napilap fotósa kapta lencsevégre hatalmas babapocakjával, így már nem titkolják, Linda a hetedik hónapban van.

Összetartó a család

A kicsi érkezését már nagyon várják, szerencsére minden a legnagyobb rendben van.

Bébiszitterre valószínűleg nem lesz szükség, hisz Sipos Tomi és Peti mindössze egy utcára laknak egymástól. Szerencsére nem csak a testvérek, hanem párjaik is jól kijönnek egymással, így sok időt töltenek együtt.

Fotó: Red Lemon
Ezt is szeretjük